NAJVEĆI PRELJUBNICI ESTRADE! Glumac ženu varao sa mlađom koleginicom, a onda je usledila ŽESTOKA osveta! SVE SE TRESLO
Foto: Printscreen/Magazin In

prevare

NAJVEĆI PRELJUBNICI ESTRADE! Glumac ženu varao sa mlađom koleginicom, a onda je usledila ŽESTOKA osveta! SVE SE TRESLO

Stars -

Mnoge poznate dame kako sa domaće, tako i sa regionalne scene, bile su prevarene od strane svojih partnera, što je izazvalo pravi skandal u javnosti.

Jedna od njih je fitnes instruktorka Marija Savić Srećković, koja je više od dve decenije u braku sa glumcem Aleksandrom Srećkovićem Kuburom, sa kojim ima dva sina.

Međutim, pre nekoliko godina, glumac je uslikan kako u javnosti razmenjuje poljupce sa mladom producentkinjom. U pitanju je Petra Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na zajedničkom projektu i sa kojom je navodno bio čak tri meseca u tajnoj vezi. Marija je za suprugovu prevaru saznala iz medija, nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na Zemunskom keju. Nakon tog skandala Kubura i Marija nisu se oglašavali tim povodom, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno i time svom braku pružili još jednu šansu.

Ipak, ni Marija nije "ostala dužna" mužu. U septembru prošle godine “Blic” je uslikao Mariju kako u jednom beogradskom kafiću razmenjuje nežnosti sa nepoznatim muškarcem.

foto: Damir Dervišagić

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je nakon ovog skandala Marija.

U martu ove godine, u javnosti je objavljeno da su Marija i Kubura podneli papire za razvod braka.

foto: Printscreen

Pevačica Aleksandra Bursać pre dve godine prošla je kroz dramu, kada je raskinula veridbu sa tadašnjim izabranikom Zoranom jer ga je uhvatila u aferi sa starletom i nekadašnjom rijaliti učesnicom Anđelom Vešticom.

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra i Zoran Uglješić u trenutku kada se skandal desio bili su u vezi dve godine, a bili su i vereni. Međutim, u javnost je procurelo da je Zoran slao poruke vrlo provokativnog sadržaja Anđeli Veštici, te da se sa njom dogovarao da imaju intimni odnos.

foto: Printscreen/Ami G

Kada je za to saznala, Aleksandra je raskinula veridbu i u suzama napustila stan u kome su zajedno živeli.

Poslednji u nizu preljubničkih skandala koji je potresao region dogodio se kada je hrvatsku glumicu i voditeljku Doris Pinčić suprug, muzičar Boris Rogoznica, varao sa kantautorkom Aleksom Ognjenom.

Nakon što je u javnost isplivala njihova privatna prepiska, muzičar nije imao kud, pa je sve priznao.

- Moje poverenje i prijateljstvo iskorišćeni su i zloupotrebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku slabosti popustio pod 'muškim hormonima' i napravio veliku grešku koja će me pratiti ceo život. Najviše mi je žao što sam time povredio svoju porodicu i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage da mi oproste jednog dana - rekao je on za hrvatski "Story".

Javna prevara na srpskoj estradnoj sceni o kojoj se svakako najviše pričalo poslednjih godina jeste ljubavni trougao između Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

foto: Nemanja Nikolić

Sloba je u septembru 2017. godine ušao u prvu sezonu rijalitija "Zadruga", gde je tadašnju zakonitu suprugu Kiju prevario sa Lunom Đogani, već u prvim nedeljama boravka pred kamerama.

foto: Printscreen/Premijera

Kija im se nakon dva meseca pridružila u rijalitiju, a o turbulentnim odnosima ovog trougla Srbija je brujala mesecima. Pred kraj rijalitija, u junu 2018. godine, Luna i Sloba su raskinuli vezu, a u avgustu iste godine Kija i Radanović su se i zvanično razveli na sudu.

foto: Printscreen Glamur specijal

kurir.rs/Blic/Story

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track