Najnovije vesti

JADRANKA NIJE JEDINA KOJA JE PLJUVALA PO SRBIMA! I ovi pevači su nas napadali i nazivali CRNIM DUŠMANIMA
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen, Dado Đilas, Profimedia, Beta Baldo Marunčić

PEVALI I GOVORILI Protiv SRBA

JADRANKA NIJE JEDINA KOJA JE PLJUVALA PO SRBIMA! I ovi pevači su nas napadali i nazivali CRNIM DUŠMANIMA

Stars

Nedavni skandala koji se desio sa Jadrankom Barjaktarović, koja je jasno napravila podelu među narodom sa pesmom : "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije" u Crnoj Gori, jeste samo jedna u nizu sa scene EX-YU pevača.

Naime, Jadranka je otpevala je pesmu Mitra Mirića menjajući tekst i jačajući podelu među narodom, nezavisno ko gde pripada, koje je vere i odakle potiče. Na tom skandaloznom skupu političke prirode, izjavila je da pesmu "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" zapravo peva jer je ponesena atmosferom sa nastupa koji je bio u Podgorici.

foto: Screenshot

Kada govorimo o pojedinim pevačima poput Hanke Paldum koja je Srbe nazivala Crnim dušmanima, a za njih pevala posle, jasno je da pevači pogube kompas onog trenutka kada nestane novca. U njenom slučaju su bile izjave da je pomagala Srbima, a da nije imala lošu nameru.

foto: Printscreen

Marko Perković Tompson hrvatski pevač, koji je svojevremeno usluživao Srbe kao konobar, iz vremena dok još nije niko znao za njega. A nakon probijanja na muzičku scenu postao poznat po promovisanju povika protiv Srba, "Srbe na vrbe" i "Za dom spremni". Popularan u Hrvatskoj, a poznat po promovisanju ustaštva na svojim koncertima. Jeste jedan u nizu koji promoviše lošu sliku o Srbima.

foto: Youtube prtscr / 01portal

Tereza Kesovilja hrvatska pevačica, dugo je imala stva da nikada neće nastupati u Srbiji, te se 2011.godine predomislila i došla za Beograd da održi koncert u Sava Centru, vadeći se da je bila žrtva rata, da joj je to pomutilo razum. A sada želi da šiti mir i ljubav.

foto: Printscreen

Dua Lipa i Rita Ora su dve poznate pevačice koje podpiruju priču velike Albanije sa akcentom da je Kosovo nezavisno. Dua Lipa je to pokušala i da provuče sa mapom na kojoj je od Apple za instagram želela da se jasno Kosovo prikaže kao nezavisna država.

foto: Profimedia

Kurir.rs/informer

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...