ČUDNO NAM JE KAD SEDIMO I NIKAKO DA STIGNE PORUKA OD NJE! Lav kroz suze progovorio o Isidori: Ne zna se kome je TEŽE!
Foto: Printscreen/Premijera

tuga

ČUDNO NAM JE KAD SEDIMO I NIKAKO DA STIGNE PORUKA OD NJE! Lav kroz suze progovorio o Isidori: Ne zna se kome je TEŽE!

Stars -

Isidora Bjelica je preminula 5. avgusta u Beogradu, a danas se navršilo četrdeset dana. Tačno u podne njena porodica, rodbina i prijatelji održali su pomen na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, gde je položena njena urna.

Sada je njen sin Lav Pajkić, kroz suze, otkrio kako se on i njegova porodica osećaju nakon njene svega.

foto: Printscreen/Premijera

"Nisam jedini koji prolazi kroz ovu situaciju, teško je opisati. Taj osećaj ekstremne praznine, nikad neću moći tu prazninu da ispunim. Ona je ostavima mnogo toga iza sebe. Ostaje nam da se trudimo da se sećamo nje u najboljem svetlu", rekao je Lav pa dodao kako se oseća porodica, Vila i Nebojša:

"Mi smo kao porodica različiti. Izgubiti partera je strašno. Neverovatno nam je kad sedimo i sad nikako da stigne ta poruka. To je ekstremna praznina, svako je doživljava na svoj način, ne zna se kome je teže. Moramo da nastavimo da živimo i širimo njenu ideju o ljubavi", rekao je Lav u emisiji "Premijera Vikedn specijal".

Lav je otkrio kako su izgledali njeni poslednji dani,

"Ova borba traje 8 godina, pričali smo puno puta o tome. Svi smo se spremali na to, ali kao da smo znali da stvari idu teško. Njeni poslednji dani su izgledali jako strašno, ne želim da detaljišem, strašno iskustvo i za nju i za nas. Dala je sve od sebe.", rekao je Lav.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track