Najnovije vesti

STRUGAR MI JE POLOMIO VILICU, A IZVUKAO SE SA 70.000 DINARA! Prebijeni taksista šest godina goni glumca!
Foto: Zorana Jevtić

EKSKLUZIVNO

STRUGAR MI JE POLOMIO VILICU, A IZVUKAO SE SA 70.000 DINARA! Prebijeni taksista šest godina goni glumca!

Stars

Vest da je radnik na salašu "Stremen" I. G. prebio zakupca Petra Strugara, nakon čega je dobio kaznu kućnog zatvora od šest meseci, naišla je na osudu Jovana Stanojevića, taksiste kojeg je pre šest godina prebio glumac.

foto: Zorana Jevtić, Printskrin

Zvezda "Montevidea" je te 2014. godine nakon kraće verbalne rasprave više puta udario pesnicama taksistu, a suđenje, kako Jovan tvrdi, traje i dan-danas. Naime, Strugar je priznao krivicu i potpisao sporazum sa tužilaštvom, nakon čega je u humanitarne svrhe uplatio 70.000 dinara u sedam rata, budući da taksista nije hteo da prihvati taj iznos kao odštetu. Stanojević je pokrenuo privatnu tužbu, a sledeće ročište je zakazano za 5. oktobar.

foto: Zorana Jevtić

- Videćemo šta će tada da se dogodi, ali nema smisla da je dečko koji je njega prebio odmah dobio kaznu, a kada je taj glumac sebi dao za pravo da meni nanese povrede, ne snosi posledice. Nisam neki siromah da mi treba njegov novac, već želim da isteram pravdu. On jeste platio oportunitet, ali se mi i dalje sudimo. On uglavnom izbegava da dođe na ročišta i traži veštačenje za vilicu koju mi je ozbiljno povredio - tvrdi Stanojević i opisuje kakve danas posledice trpi zbog prebijanja.

foto: Nemanja Nikolić

- Bio sam u bolnici mesec dana. Imam sklerozu zuba. Polomio mi je vilicu, zbog čega otežano pričam i mucam. To znači da sve zube treba da vadim. Napravio mi je ozbiljan problem s vilicom, sve to je posledica njegovih udaraca. Samo tražim svoj deo i nadam se da će sud to da odredi i proceni koliko je dužan da plati. Eto, mene zanima kako to može tako, dečko koji je njega prebio je dobio šest meseci, a on u mom slučaju nije dobio ni pola dana zatvora. Pa gde to ima?- pita se on.

foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Jovan kaže da to što se nedavno dogodilo Strugaru nije slučajno. - On je incidentna osoba, ali pošto je javna ličnost, onda ima neku zaštitu. Ovo što mu se dogodilo samo mu se vratilo. Nikakav utisak nije ostavio na mene za sve ove godine. Da je bar došao u bolnicu da me poseti. Ljudski je izviniti se. Evo, šest godina se patim. Niko ga nije priveo u policiju, a evo dečka koji je njega udario odmah su procesuirali. Dva puta se pojavio na sudu i sav je ponosan, pun sebe i uvek tako na nekom nivou. Nadam se da će se i moj slučaj završiti kako treba - zaključuje on.

Dve verzije događaja Tuča pred detetom i ženom

Incident između glumca i taksiste dogodio se u aprilu 2014. na Zvezdari ispred zgrade u kojoj je Strugar živeo sa tadašnjom suprugom i sinom. Oni su i prisustvovali tuči. Strugar je u policiji tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Petar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta. 

foto: Kurir

Kurir.rs/ LJILJANA STANIŠIĆ/ Foto: Zorana Jevtić 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...