DARA BUBAMARA OSTAVILA DEČKA POSLE LETOVANJA NA MALDIVIMA: Pevačica nije više sa Tonijem, svako krenuo svojim PUTEM!
Foto: Printscreen

RASKID

DARA BUBAMARA OSTAVILA DEČKA POSLE LETOVANJA NA MALDIVIMA: Pevačica nije više sa Tonijem, svako krenuo svojim PUTEM!

Stars -

Dara Bubamara je ponovo slobodna žena. Pevačica je raskinula sa 21 godine mlađim dečkom, biznismenom koji je poznat pod imenom Toni, a koji je pre nje dva meseca bio i sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević.

foto: Printscreen, Ana Paunković

Dara i Toni su desetak dana uživali na Maldivima, a kada su se vratili u Srbiju, svako je krenuo svojim putem. Iako nije želela da se u medijima sazna za njenu avanturu sa ovim dvadesettrogodišnjakom, Kurir ih je prvi otkrio jer su na Instagramu objavljivali fotografije sa istih mesta - restorana i plaža koje su posećivali na ovoj egzotičnoj destinaciji. Nakon toga, Toni je objavio fotografiju sa Bubamarom na skuteru koji su vozili po vodi i na taj način potvrdio da su u vezi. Ali njihova ljubav, izgleda, nije imala perspektivu. Raskinuli su nedavno, ali su ostali u korektnim odnosima i prate se na društvenim mrežama iako više jedno drugome ne lajkuju objave. Dara se vratila svojim obavezama, pre svega školovanju sina, a i on svom poslu.

foto: Printscreen/Instagram

Inače, oni koji poznaju Tonija kažu da je poznat kao neko ko voli da se udvara poznatim damama, koje često vodi na romantična putovanja. I na svojim društvenim mrežama on se hvali luksuznim životom. Često boravi na dalekim destinacijama, vozi luksuzne automobile, pije skupa pića i jede samo retka jela u ponudi. U opisu njegovog profila stoji da je investitor i preduzetnik i ništa više od toga se ne zna. Mnoge poznate gradske starlete i pevačice ga prate na društvenim mrežama i lajkuju fotografije. Među njima su i Tijana Ajfon i učesnica "Parova" Nina Prlja.

foto: Printskirn

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa ovim mladim biznismenom na broj telefona koji je poznat redakciji, ali on nije bio dostupan. S druge strane, ni pevačica nije odgovarala na naše pozive.

44 godine ima Dara 23 godine ima Toni 2 braka ona ima iza sebe

Bivši muž je podržao Bolje da je s mlađim nego s matorcem

Darinom bivšem suprugu Milanu Kesiću, s kojim je bila osam godina u braku, nije smetala njena veza s Tonijem. Njih dvoje su posle razvoda ostali u odličnim odnosima i, kako pevačica često ističe, upravo joj je on najbolji prijatelj. - Ne smeta mi što pišu da je s mlađim dečkom, bolje joj je s mlađim nego s matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor - rekao je Milan za medije.

Kurir.rs/ Ljiljana Stanišić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track