SIMIĆU, OVO TI NIJE TREBALO! General pričao, ali Dačić ga je prekinuo! Izvini, o kojoj KARIJERI PRIČAŠ! SPEKTAKL UŽIVO!
Foto: screenshot Pink tv

LJUPKA GLAVNA TEMA

SIMIĆU, OVO TI NIJE TREBALO! General pričao, ali Dačić ga je prekinuo! Izvini, o kojoj KARIJERI PRIČAŠ! SPEKTAKL UŽIVO!

Stars -

Ivica Dačić večeras je prekinuo generala policije Dragišu Simića, koji se prvi put oglasio nakon afere sa Ljupkom Stević, kada je ona polupala dva automobila ispred zgrade u kojoj stanuje bivši načelnik Saobraćajne policije.

Simić je u Hit tvitu, na TV Pink, rekao "ko je nevin neka prvi baci kamen", govoreći o celom celom događaju i dodao da najviše pati njegova porodica jer je otac četvoro dece, a da je nedavno postao i deda.

foto: Printscreen/Pink TV

"Mislim da ne bi trebalo, ja sam profesionalac. Moj privatni život je moja stvar. Ne vidim zašto bi neko moju privatnu priču vezivao za posao... Jeste neugodno, otac sam četvoro dece i postao sam deda. Nisam se čuo sa Ljupkom posle ovoga, ima zabranu komunikacije sa mnom", ispričao je Dragiša.

On je dodao da žali što svi stavljaju u prvi plan aferu sa Ljupkom, a da se ne obaziru na njegovu karijeru, posle čega ga je prekinuo ministar spoljnih poslova Srbije.

- Izvini, samo o kojoj karijeri pričaš - policajca, ili ljubavnika - upitao ga je Dačić, posle čega su se svi u studiju nasmejali.

foto: screenshot Pink tv

Dačić je rekao da je uvek na strani žena i da brani žene, ali da u Simketovom slučaju ne zna tačko koju ženu prvo treba da brani, posle čega se prolomio smeh u studiju. Šef diplomatije je rekao da je bilo bolje da je Simić izbegao ovaj skandal i da mu to nije trebalo.

"Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije... Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto Audi je ona koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala", zaključio je general.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track