Najnovije vesti

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO! Došao sam ujutru, obezbeđenje mi je reklo: Molim vas ne ulazite, IMAM NAREDBU!
Foto: Zorana Jevtić

iskreno

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO! Došao sam ujutru, obezbeđenje mi je reklo: Molim vas ne ulazite, IMAM NAREDBU!

Stars

Srđan Predojević se oglasio, pa istakao da mu je veoma teško što je ostao bez posla.

On tvrdi da Jovana i on nisu pravili nikakav skandal na televiziji:

"Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj Bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na Prvoj. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi."

Predojević naglašava da prema spekulacijama on i Jovana su se posvađali sa čelnim ljudima Prve zato što su odlušili da petkom emisiju vodi Filip Čukanović.

foto: Zorana Jevtić

"Zamislite da dođete na vašem poslu i da neko sedi na vašem mestu. Spremio sam tu emisiju, odgovoran sam za sve što se u ta četiri sata emituje, jer i dalje imam važeći ugovor sa TV prva, a neko drugi umesto mene vodi program. Da je neko prekršio zakon, ja bih odgovarao. Na kraju sam pustio da se sve odigra kako su oni želeli. Šta sam drugo mogao, da se fizički suprostavim? To mi nije palo na pamet."

Naime, Srđan je u ponedeljak došao na posao nakon što je odlušeno da će ona i Joksimovićeva da ostanu na Prvoj televiziji, ali mu je obezbeđenje reklo da ne može da uđe u zgradu TV Prva.

"Spremio sam emisiju i došao na televiziju. Obezbeđenje mi nije dalo ni da uđem u zgradu: "Srđane, molim vas nemojte da ulazite, imam takvu naredbu".

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje medija da li ga je Jovana pozvala da pređe na K1 televiziju, Srđan odgovara:

"Ne! Da je to bio plan, Jovana bi otišla na televiziju svog supruga Željka. Netačne su i priče da smo u svađi. Radili smo odvojeno zbog korone."

Na spekulacije da je odbio ponudu da za 2.000 evra radi na RTS-u, jer su na Prvoj primali čak 10.000 evra, Predojević dodaje:

"Ko u Srbiji ima toliku platu? Zašto bih odbio ponudu od 2.000 evra. Ko odbije, taj nije normalan. Nisu me ni zvali", završava Srđan.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs / Informer / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...