VRŠNJACI PROVOCIRALI ĆERKU NATAŠE BEKVALAC, ONA SE SAMA ODBRANILA: Pevačica ponosna, naučila je naslednicu OVO!
Foto: ATA Images

OBJASNILA

VRŠNJACI PROVOCIRALI ĆERKU NATAŠE BEKVALAC, ONA SE SAMA ODBRANILA: Pevačica ponosna, naučila je naslednicu OVO!

Stars -

Odluka Nataše Bekvalac da podrži inicijativu da se usvoji zakon o istopolnim zajednicama u Srbiji imao je velikog odjeka u javnosti.

Pevačica ističe da je družeći se sa pripadnicima LGBT zajednice shvatila koliko su zapravo njihova ljudska prava ugrožena, iako o tome mnogi nemaju svest budući da nemaju dodir sa tim.

- Ovaj zakon o istopolnim zajednicama ne sadrži u sebi usvajanje dece. Ovaj zakon uređuje samo osnovne potrebe i prava kada je u pitanju partnerstvo između dvoje ljudi - da jedno drugo mogu da posete u bolnici, da partner koji je nezaposlen može da dobije zdravstvenu zaštitu zaposlenog partnera, da nakon smrti može da nasledi njegovu penziju - objasnila je Nataša.

Na pitanje kako bi reagovala da jednog dana jedna od njenih ćerki dovede devojku umesto momka u porodični dom, Bekvalčeva ističe:

foto: ATA Images

- Svaka majka će me razumeti kada kažem da mi je važno samo da deca budu srećna. Jedino ako su moje ćerke srećne i ja sam srećna. Ne znam šta bi trebalo da uradim, da se odreknem svog deteta? Nikada!

Sa druge strane, novosadska barbika je ispričala da je njena starija ćerka svojevremeno doživela neprijatnu situaciju sa vršnjacima upravo zbog činjenice da se sama Nataša druži sa pripadnicima LGBT zajednice.

- Rekli su joj da joj se mama "druži sa p*********a". Ona je to tako dobro odbranila i objasnila im da nije lepo da pričaju ružno o drugim ljudima. Jako sam ponosna na nju.

Na pitanje da li više veruje u gej ili strejt zajednicu, Bekvalčeva poručuje:

- Verujem u svaku zajednicu u kojoj vlada ljubav. To što ja nisam uspela, to je već neka druga stvar.

foto: ATA images

Kurir.rs/K.Đ/Alo/Informer, Foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja