Najnovije vesti

INDI POSLE OPERACIJE SMRŠALA 20 KG! Sad otkrila šta sme da jede i svi u ČUDU kolike su joj PORCIJE
Foto: Dragana Udovičić

iskrena

INDI POSLE OPERACIJE SMRŠALA 20 KG! Sad otkrila šta sme da jede i svi u ČUDU kolike su joj PORCIJE

Stars

Indira Indi Aradinović  nedavno prošla kroz pravu dramu, kada je operacija želuca pošla po zlu i zbog brojnih komplikacija u bolnici se borila za život.

Skinula si 20 kilograma, kako se osećaš? 

- Mršavija sam da, nisam mlađa, ali sam možda zrelija i mislim da sam lepša, nekako je ta lepota zrelija i ima nekog smisla nego kada sam imala 19 godina - kaže o sebi pevačica.

Da li to znači da ti organizam posle operacije sada traži malu količinu hrane?

- Da, traži malu količinu hrane i kada je uneseš tebi je sasvim dovoljno, osećaš se sito, zadovoljno i možeš da staneš sa jelom. Danas sam za ručak pojela jedno jaje i pola avokada i još malo belanca.

Kako izgleda tvoj dnevni, nedeljni meni? - Uvek jedem meso, salate, definitivno mogu 100 grama za jedan obrok, a opet za drugi obrok još sto... ii manje ili više, ali uglavnom 100 grama.

Kada bi vratila vreme operacije, kako sada gledaš na to?

- Ne bih da se vraćam unazad, nemojte. Ostavila bih sve to u božijim rukama i zašto je to moralo da se desi. Doktor je za sebe imao primer mene, ja njega i to je to.

Nedavno si prokomentarisala kako je svekrva napravila uhusna jela?  

- Preukusna jela su bila! 

Što se tiče ljubavi, kako je tu? Pa ona je jedna predivna žena.

Nećes makar malo da otkrivaš o ljubavi? - Mogu da prokomentarišem, čim sam dala slobodu da kaženm da svekrva pravi izvrsne recepte, mogu da kažem da je rodila izvrsnog sina

Putovala si, bilo je problema na granicama?

- Bilo je svačega, teško sletanje u Holandiji, malo u ćeliji... Ne znam kako mene zadese te stvar, ja sam drugačja, turbulentna, ali izade se iz toga. Proveravali su kod koga idem, zašto dolazim, koliko ostajem... Obišla sam pet država i deset gradova za dva meseca, jako sam se lepo provela. Bila sam kod drugarice, brata, radila sam, svuda pomalo sam bila.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...