MENI VEĆ SEDAM GODINA POKUŠAVAJU DA ODUZMU SINA! Tanja Savić i Selma Bajrami podržale Severinu, pa otkrile da PROLAZE KROZ AGONIJU
Foto: Damir Dervišagić, Beta/Damir Senčar

dele istu sudbinu

MENI VEĆ SEDAM GODINA POKUŠAVAJU DA ODUZMU SINA! Tanja Savić i Selma Bajrami podržale Severinu, pa otkrile da PROLAZE KROZ AGONIJU

Stars -

Severina Kojić podelila je na Instagram profilu video snimak sa sinom Aleksandrom i napisala da je prošlo 10 meseci otkako je izgubila starateljstvo nad njim.

Pevačica je naišla na brojne reči podrše, a među njima su se našle i njene koleginice Tanja Savić, koja se bori da vrati sinove iz Australije, i Selma Bajrami koja je otkrila da se već sedam godina strahuje za svog sina.

"Kada bi svaki čovek znao kroz šta žena prolazi da bi dala život, nikada, ali nikada ne bi povredio ženu", napisala je Tanja, a potom se oglasila i Selma.

"Meni već sedam godina podmeću i pokušavaju oduzeti sina. Sedam godina agonije o straha, u tuđoj zemlji i borba još nije prestala. Seve, moraš biti jaka, bori se za svoja prava i svog sina, imaš svu podršku svih nas, pravda će pobediti. Veruj u Boga", poručila je Selma, dok joj je Severina ubrzo odgovorila:

"Hvala ti na podršci, puno mi znači i šaljem ti svu snagu sveta jer sve što mi pišeš, proživljavam kao i druge majke koje nisu javne osobe, za koje se ne zna, za koje nema ko da digne glas, ni da stane iza njih. Za njih sam ovo napisala, za sve prestrašene žene na rubu egzistencije i živaca. za sve koje nemaju nikog! Niste same!"

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track