ANIMIR-DAMA KATICA OTKRIVA MRAČNE TAJNE MARKA MILJKOVIĆA: Tukao je bivše, prebiće i Lunu! Evo kako je ZARAĐIVAO na njima
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK!

ANIMIR-DAMA KATICA OTKRIVA MRAČNE TAJNE MARKA MILJKOVIĆA: Tukao je bivše, prebiće i Lunu! Evo kako je ZARAĐIVAO na njima

Stars -

Marko Miljković je tukao svoju bivšu devojku Aleksandru Antić, a prebiće i Lunu, tvrdi Katica Sekovska, koja se družila sa nekadašnjom izabranicom di-džeja iz Brusa.

Ova Makedonka kaže da je često prisustvovala nemilim scenama između Marka i Aleksandre.

- Najpre je bio u vezi sa Aleksandrom, ali posle toga i s mojom najboljom prijateljicom iz Makedonije, čije ime ne bih da otkrivam. Marko nas je sve tri angažovao kao animir-dame u jednom klubu u Cirihu! Njegova veza sa Aleksandrom je baš bila burna. Bila sam prisutna kad je došao na vrata stana u kojem smo nas dve živele i rekao joj da izađe napolje. Nije htela jer se spremala za posao, pa je počeo da je vuče za kosu. Počeli su da se koškaju, a ja sam morala da ih razdvajam. I moja prijateljica, s kojom je Marko bio posle Aleksandre, takođe je imala problema s njim. Tukao ju je kad nije htela da mu da novac za piće i drogu - počinje Katica priču.

- Aleksandra je pobegla od njega u Beograd, a on se onda smuvao sa tom mojom drugaricom iz Makedonije. Ona je s njim ostala trudna, a zatim je doživela tešku saobraćajku. Pet dana su joj se lekari borili za život, a Marko joj je pokupio sve pare i pobegao u "Zadrugu", dodala je Katica.

Sagovornica je ubeđena da Đoganijeva nije ni svesna s kim ima posla.

foto: Printscreen/Youtube

- Ista sudbina čeka i Lunu! Ona ne zna s kim je u vezi! Miljkovića ne interesuje ljubav, već samo lova. Upropastiće joj život! - priča Katica, koja tvrdi da zna sve Milikovićeve prljavije tajne.

- On zarađuje od toga što nalazi animir-dame za klubove nekih Albanaca u inostranstvu. Angažuje devojke iz Srbije i Bosne, a sve se to radi na crno! Za četiri dana je uzimao i po 5.000 franaka! Nas je prevario za pare, pošto je s gazdama klubova dogovarao jednu cenu, a onda nama davao upola manje, najviše 250 franaka za veče. Koristio nas je.

Sekovska tvrdi da je Miljković osim devojaka prevario i gazde lokala: "Uzeo je pare od njih i obećao da će im dovesti još animir-dama. Umesto toga, zbrisao je s novcem u Srbiju. Onda su ti opasni tipovi dolazili do Luninog stana da ga traže, ali on je već otišao u Brus, pa u Tursku".

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track