UGOJILA SAM SE 7 KG, OTIČE MI LICE! Na Aleksandru Mladenović osuli drvlje i kamenje zbog ESTETSKIH korekcija a evo šte je problem
Foto: Printscreen

radila samo grudi i usta

UGOJILA SAM SE 7 KG, OTIČE MI LICE! Na Aleksandru Mladenović osuli drvlje i kamenje zbog ESTETSKIH korekcija a evo šte je problem

Stars -

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se našla na meti kritika zbog svog izgleda, te je sada odlučila da odgovori svima onima koji su joj upućivali negativne komentare.

Aleksandra je nedavno gostovala u jednoj emisiji, a društvene mreže tada su preplavili komentari da pevačica "ne liči na sebe".

Ona je sada progovorila o svemu, te otkrila da pored toga što je dobila višak kilograma, ima i jedan zdravstveni problem.

- Gledam da se ne opterećujem oko raznoraznih komentara. Jedino što sam radila su grudi i usta! Ništa više! Mnogo sam se loše slikala u toj emisiji i izgledalo je tako kako je i slikano, iz najgoreg mogućeg ugla. Pritom, ja sam se ugojila sedam kilograma! I ne samo to, imam mali hormonski disbalans, pa mi otiče lice, tako da su to što pišu i pričaju gluposti i ne dotiče me! Šta treba, da se zatvorim u kuću i da me nema na mapi, čudni su ljudi, zaista - rekla je ovim povodom Aleksandra Mladenović za Star.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track