SVE SMO BLIŽI TOME DA PROŠIRIMO PORODICU! Miljković osuo po HEJTERIMA koji pričaju o raskidu VERIDBE! Umešala se i LUNA! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Prinskrin

PROGOVORILI

SVE SMO BLIŽI TOME DA PROŠIRIMO PORODICU! Miljković osuo po HEJTERIMA koji pričaju o raskidu VERIDBE! Umešala se i LUNA! (FOTO)

Stars -

Društvenim mrežama kruže priče da je između Lune Đogani i Marka Miljkovića došlo do određenih problema, i da više nisu zajedno.

Na pojedinim stranicama na "Instagramu" pojavili su se navodi da se Miljković spakovao i da iznosi svoje stvari iz Luninog stana u kom zajedno žive... Marko i Luna oboje su se oglasili.

"Sve je top kod nas. Hejteri hoće, hejteri žele, ali hejteri nam ne mogu ništa. Naša ljubav je toliko jaka da nema te sile koja nas može rastaviti. Sve što se piše po "Instagramu" su čiste izmišljotine, ali neka ih, nama takvi natpisi ne mogu da naude. Mislim da sam svima dao do znanja da je veridba bila koran napred u našoj vezi, i da smo sve blizi ostvarenju onoga čemu se dugo radujemo, a to je proširenje naše porodice", rekao je Marko, pa prokomentarisao odnos Lune i njene majke Anabele:

foto: Printscreen/Instagram

"Odnos Lune i njene majke je onakakv kakav i treba bude između roditelja i deteta. Nema mesta mržnji niti bilo kakvim hejt komentarima, a ja samo mogu da kažem da sam ponosan na to što je mora verenica popravila odos sa svojom majkom jer znam kolko joj je falila sve ovo vreme."

Luna se obratila svima na Instagramu porukom:

"Rekla sam da neću više demantovati ništa, ali prosto posto svaki dan je nešto novo i ljudi su jako maštoviti i puni ideja. Moram. Nemojte da se čudite sto vas sve blokiram, svako ko mi bude pisao laži, dezinformacije, i teorije nidje veze, svoja mišljenja šta ja treba da radim u svom životu samo će biti sa zadovoljstvom izbrisan, i grupe i sva podrška. Ako se tako možete nazvati. Stidite se i lecite se. Ako vam je več toliko dosadno u vašim bednim životima, idite prosetajte malo, nadjite sebi zanimaciju. Sjašite s Lune i Marka. Već jednom! Smarate."

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track