7 DANA BILA U SOBI OD 5 STEPENI CELZIJUSA I TO BOSA: Romana Panić o USLOVINA u australijskom zatvoru, a onda joj se SMILOVALA ona
Foto: Tamara Trajković

ispovest

7 DANA BILA U SOBI OD 5 STEPENI CELZIJUSA I TO BOSA: Romana Panić o USLOVINA u australijskom zatvoru, a onda joj se SMILOVALA ona

Stars -

Romana Panić ispričala da je bila iznenađena kada su joj 3. aprila na vrata od hoteleske sobe zakucala 2 detektiva i 4 policajca. Oni su pretresom pronašli dokaz. Romana je istakla da ona nema veze sa pljačkanjem bankomata, niti da je znala išta o tome, a po savetu advokata je priznala delo, nakon čega je očekivala da će biti slobodna.

Nakon presude pevačica je smeštena u takozvani "waching house" (sobu za posmatranje), gde je temperatura svega 5 stepeni celzijusa.

"Nisam znala da li sam živa, nisam mogla da verujem. Ja sam otišla u 'Kuću za posmatranje'. Tu ima raznih ljudi. Oni tebe tu posmatraju koji si ti psihološki profil, da vide koji si profil. Mene su tu zadržali 7 dana. To je bilo teško za mene. Tu je temperatura 5 stepeni. Ne smete da imate ciple, čarape, meni je medicinska sestra ipak dala termo čarape. Budeš u trenerci i ljudi su bosi, sve je od metala. Oni traže da ti tu negde budeš psihički isprovociran. Posle toga, sam bila u 'Brizben ženski korektivni centar', to je kao popravni dom. Tu je sve bilo čisto i toplo. Prva 22 dana su mi bila najteža, posle mi je bilo okej. Brinula sam o mojima", ispričala je Romana u Amidži šou koja je dodala da nakon što je prebačena u kolektivni centar, da su ulovi bili bolji.

foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track