ODMAH SAM ULETEO U AUTO DA GA JURIM! Maja pokazala MODRICE koje joj je napravio Janjuš?! Njen otac POLUDEO, evo šta je uradio
Foto: Printscreen/Premijera

drama ljubavnika

ODMAH SAM ULETEO U AUTO DA GA JURIM! Maja pokazala MODRICE koje joj je napravio Janjuš?! Njen otac POLUDEO, evo šta je uradio

Stars -

Otac bivše zadrugarke Maje Marinković, Radomir Marinković Taki otkrio je da mu naslednica iz straha od njegove reakcije nije rekla ništa o osnosu sa ljubavnikom Markom Janjuševićem, za kojeg tvrdi da ju je tukao.

- Saznao sam iz novina, Maja je kačila slike te, a ja o tome ništa znao nisam. Ujutru sam otišao na kiosk gde mi jedna devojka skuplja sve što u štampi ima o mojoj ćerki. Kad sam došao ona mi kaže za tebe nema novina, nemoj da kupuješ. Tad sam sve shvatio - priča Radomir Marinković Taki.

- Kad sam video fotografije zapitao sam se da li je moguće da je to moje dete. Ona se meni nije javila 12 dana jer sam je kritikovao kad sam čuo da je sa Janjušem na splavu. Govorila i je da ne može da se vidimo, a u stvari nije smela na oči da mi se pojavi od straha ni da dođe kući na nedeljni ručak. Rekla mi je: "Izvini tata, nisam smela sve da ti kažem”.

foto: Printscreen Pink

Majin otac otkriva i da je u trenutku besa otišao da traži bivšeg košarkaša.

- Odmah sam seo u auto i odjurio da tražim Janjuša u njegov kraj. Na njegovu sreću išao je u Zadrugu, već je bio u karantinu, ne znam šta bi mu uradio. Samo zamislite da imate žensko dete. Maja mi je sve ispričala, da ju je ošamario, košarkaš na ženu od 50 kilograma. Da vidim ja prema čijem detetu se on ponaša kao da ga je na ulici našao. Pa ima i on žensko dete - priča Taki i dodaje da je video ćerkine podlive po ruci i leđima:

- Kažu neki da je to od operacije nosa koju je ona nedavno imala. Ma, a odakle joj podlivi po ruci i leđima. Šta da kažem, strašno.

foto: Printscreen Pink

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track