Najnovije vesti

ZVALA SAM GA, NIJE MOGAO NI DA PRIČA! Vera Matović ga je jedina posetila u BOLNICI a sad je otkrila kako se osećao poslednjih dana
Foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Tuga za velikim pevačem

ZVALA SAM GA, NIJE MOGAO NI DA PRIČA! Vera Matović ga je jedina posetila u BOLNICI a sad je otkrila kako se osećao poslednjih dana

Stars

Pevač Bora Drljača preminuo je u nedelju, 11. oktobra, u 80. godini, a njegove kolege sa estrade potresene su zbog gubitka dragog kolege i prijatelja.

- Ostao je i ostaće u našim srcima, otišao je fizički ali nije odneo našu ljubav koju ćemo dugo gajiti. Zaista je bio vrlo emotivna i pozitivna osoba. Znao je u svakom momentu da zaplače, što je muškarcima jako teško, uvek se trude da ne plaču, on nije mogao da odoli suzama. Bio je uvek veseo, nekako on i ja smo maltene ličili kad uđemo među publiku. Narod nas je voleo na sličan način, osećao je da mi njih volimo. Ostavio je velika dela, pesme, žaliće porodica, prijatelji i narod. Bio je veliki humanitarac, od svih estradnih pevača Bora, Era, Šeki Turković i ja nismo znali da kažemo da nećemo i ne možemo da pomognemo. Drugi su nalazili izlaze, ali mi ne - ispričala je Vera, pa opisala kako se Bora osećao poslednjih nedelja.

- Zadnji mesec dana nije mogao da priča. Zvala sam ga i niko mi se nije javio. Kontaktirala sam kolege, rekli su mi da ne može da govori. Iako na estradi nije tako sjajno, ali ta naša generacija zna da poštuje i ceni dobre ljude, prijateljstvo i odnos. Sujeta je uvek prisutna, ali eto, mi nismo bili sujetni. Išla sam u bolnicu dva puta da ga vidim, jedina sam došla da ga posetim. Ne kažem ja da ne bi kolege, ali eto ja sam se snašla i mnogo se obradovao - završila je Vera.

foto: Sonja Spasić

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja