ON JE SUPRUG NATAŠE PAVLOVIĆ! Više od deceniju su u BRAKU i nije im baš bajno! Kad se posvađaju SVAŠTA KAŽU! A evo kako izgleda
Foto: Instagram screenshot

Partneri i u poslu i u životu

ON JE SUPRUG NATAŠE PAVLOVIĆ! Više od deceniju su u BRAKU i nije im baš bajno! Kad se posvađaju SVAŠTA KAŽU! A evo kako izgleda

Stars -

Nataša Pavlović je u skladnom je braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina.

Starijeg naslednika Olega par je dobio 2011. godine, nakon tri godine braka, ni ne sluteći da im se želja da prošire porodicu neće ostvariti lako. Njihova borba za drugog sina trajala je čak pet godina, tokom kojih je voditeljka u nekoliko navrata prolazila kroz teške trenutke.

foto: Dragan Kadić

- Kraj supruga sam naučila mnogo, odnosno sve o televiziji, kako sve fukcioniše u režiji, scenaristički i u svakom domenu. Čak sam naučila i analizu rejtinga - otkrila je Nataša Pavlović jednom prilikom.

- Jedno drugom govorimo sve što nam je na umu, čak i ako znamo da se to drugom neće dopasti. Poznajemo se odlično i svakako to ne radimo zato što imamo lošu nameru, nego da bismo se popravili. Znamo i da se posvađamo i naljutimo jedno na drugo. Tada okrenemo glavu i svako ode na svoju stranu, ali za sat smo opet tu i pričamo kao da svađe nije ni bilo - iskrena je bila ona.

foto: Promo

Pre sadašnjeg supruga, Nataša je četiri godine bila u braku sa poznatim srpskim glumcem Markom Živićem, sa kojim je nakon razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

foto: Printscreen

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track