ON NIJE NIŠTA KRIV, SAMO JE OTIŠAO DA RADI! Oglasila se Slađa nakon Đanijevog PREKINUTO NASTUPA u Bosni: Došao je kući NERVOZAN
Foto: ATA Images

korona žurka

ON NIJE NIŠTA KRIV, SAMO JE OTIŠAO DA RADI! Oglasila se Slađa nakon Đanijevog PREKINUTO NASTUPA u Bosni: Došao je kući NERVOZAN

Stars -

Nastup pevača Radiše Trajkovića Đanija prekinut je sinoć u Lukavcu zbog kršenja epidemioloških mera koje su predviđene za suzbijanje širenja korona virusa. Klubu, u kojem je zatečeno oko 500 osoba, zabranjen je rad.

Tim povodom oglasila se njegova supruga Slađa, koja smatra da njen suprug nije kriv za zatvaranje, iz razloga što on nije mogao da utiče na to da li će prisutni poštovati mere koje su propisane.

Živela ljubav❤️❤️

Објава коју дели Djani (@djanimusic) дана

"Nisam bila sa njim tamo. Ostala sam kod kuće. On je otišao normalno da peva, imao je tamo ugovoren nastup. On nije organizator svega toga, pa nije mogao ni da utiče na to da li će se u potpunosti poštovati sve mere ili neće. Uradio je ono što je bilo do njega. On je oko četiri ujutru došao kući, ne znam šta se desilo. Malo smo pričali, bio je malo nervozan, odmah je otišao da spava i evo još odmara", rekla je ona i dodala:

"Ne znam otkud tolika hajka. Krivo mi je što su opleli po Đaniju, on nije ništa kriv, otišao je čovek da radi... Đani je bio na bini, poveo je jednog klavijaturistu, takav je bio dogovor. Svakako mu je krivo jer je sve tako ispalo, ali šta će... Biće nastupa i koncerata kad sve ovo prođe, Bože zdravlje", kaže Slađa.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja