OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! BOGDANA IMALA IZLET NA TELEVIZIJU: Cecina snajka statirala kod Amidžija, plakala kao kiša zbog Bekvalčeve
Foto: Printscreen

TOP PRIČA

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! BOGDANA IMALA IZLET NA TELEVIZIJU: Cecina snajka statirala kod Amidžija, plakala kao kiša zbog Bekvalčeve

Stars -

O suzama koje je Nataša Bekvalac pustila u emisiji "Ami Dži šou" 2011. godine, kada se posle pet godina braka razvela od prvog supruga Danila Ikodinovića, i dalje se priča, a ono što je nepoznato - a sada otkriva Kurir - jeste to da je zajedno s pevačicom te noći plakala i Bogdana Ražnatović.

Snajka Cece Ražnatović je zajedno s novosadskom pevačicom bila u Pinkovoj emisiji i sedela u prvom redu kao statista.

foto: ATA Images

Snimak na Jutjubu pokazuje Bogdanu među publikom i na njemu se vidi kako je supruga Veljka Ražnatovića pokazala emocije i zaplakala tokom Natašine ispovesti. Malo ko danas na snimku može da prepozna Cecinu snajku, jer je tada imala 15 godina i izgledala je skroz drugačije. Onako kako izgledaju tinejdžerke.

foto: Printscreen/Kurir televizija

Kako saznajemo od izvora bliskog porodici Rodić s kojim smo razgovarali, Bogdana je otišla u šou Ognjena Amidžića s drugaricom kojoj je pravila društvo. Ona tada nije ni sanjala da će jednog dana i sama postati deo estradnog sveta i da će kao snajka najveće balkanske zvezde izazvati pažnju medija gde god da se pojavi. Ipak, ona izbegava da bude deo javnog života, pa se do sada nije oglašavala.

foto: Printscreen

Inače, najmlađa od sestara Rodić u to vreme se bavila košarkom. U tom sportu je bila uspešna, igrala je za klub Radivoj Korać, s kojim je osvojila šampionsku titulu u nacionalnom prvenstvu 2015. godine. Ona je zabeležila i sjajan rezultat u Regionalnoj ligi za žene, domogavši se naslova viceprvaka i učešća u finalu kupa "Milan Ciga Vasojević".

Ni taj uspeh je nije promenio, već je ostala prirodna i dosledna u tome da ne želi da bude u medijima niti da govori o svom privatnom životu. Pokušali smo da dobijemo komentar i od porodica Ražnatović i Rodić, ali niko nije odgovarao na naše pozive.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja