EDO EMOTIVNE REČI POSVETIO GLAVNOJ! Šuška se da će se uskoro RAZVESTI od Zilhe, ali Fetić ne gubi nadu?! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAVNA PORUKA OSVANULA

EDO EMOTIVNE REČI POSVETIO GLAVNOJ! Šuška se da će se uskoro RAZVESTI od Zilhe, ali Fetić ne gubi nadu?! (FOTO)

Stars -

Edis Fetić bio je rijaliti učesnik koji je najviše intrigirao s obzirom na to da je oženjen uplovio u romansu sa Draganom Mitar.

Edo je izgleda shvatio koliko gubi razvodom od Zilhe, pa je napisao veoma emotivne reči na svom Instagram profilu, a svi su ubeđeni da je ove redove posvetio upravo njoj.

foto: Printscreen/Instagram

"Ne poznajem dobro muškarce, ali dobro poznajem žene. Ona koja može i bez tebe, nikad te neće izdati, druže! Zato što joj nisi potreban nego te je birala srcem. Dok god te voli, dok god zaslužuješ, boriće se za vas preko sopstvenih granica. Može da ode na Antarktik, da je obleću najveštiji muškarci, da joj nude bolje od najboljeg, ostaće tvoja. Ako se već bojiš, boj se onih "cico, mico, kuco". Smernih, od tebe zavisnih. Onih koje si izvukao iz raznih vrsta beda, pa ih učinio lažnim princezama. Onih koje su te birale potrebom, a ne srcem. Njih može da privuče neko sa dubljim džepom, izraženijim tricepsima, romantičnim gestovima. Bilo čime što stvara veću zavisnost i viši pijadestal. Ne poznajem muškarce, ali poznajem žene. Muškarci bivaju birani, žene uvek biraju. Bitno je dopustiti da te izabere ona koja može bez tebe, ali neće druže", napisao je Edo i dodao: "Posvećeno, glavnoj", a vi sami procenite da li je ovo uputio Zilhi.

foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track