VODITELJKA VEĆ 40 DANA GLADUJE! Vesna de Vinča smršala 12 kilograma, pa se javno oglasila: Ima važno UPOZORENJE! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

haos

VODITELJKA VEĆ 40 DANA GLADUJE! Vesna de Vinča smršala 12 kilograma, pa se javno oglasila: Ima važno UPOZORENJE! (VIDEO)

Stars -

Voditeljka Vesna de Vinča objavila je video snimak na svom Instagram profilu pa je sa svojim pratiocima podelila da gladuje već 40. dan.

foto: Printscreen

Sada nakon 40 dana obavestila je sve kako se oseća.

"Četrdeseti dan gladovanja. Idealan pritisak, puls i šećer... Izgubila nešto preko 12 kilograma. Uspeh veliki. Osećam se lagano. Spavam kraće i mirnije. Koncentracija baš velika. Osmeh se ne skida sa lica. Moja najveća briga - bolest štitne žlezde se polako uklanja. To osećam. Slušati svoje telo, umeti čuti svoje telo - to je cilj! Najvažnije je da ste vi drugari ovo gledali. Hvala vam neizmerno na podršci", rekla je Vesna, a onda upozorila.

"Gladovati ne smeju trudnice, deca, bolesnici u poodmaklim stadijumima teških bolesti! Postoje pravila za ostale. Uvesti lekara u priču u nekim slučajevima. Sve o tome u knjizi. Idemo dalje. Još dva dana pa počinjem da unosim hranu, videćete koju" rekla je ona.

40 days of fasting!

A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca) on

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track