TRUDNA LUNA I VERENIK MARKO HOĆE MIRAN ŽIVOT, NAPUŠTAJU BEOGRAD: Poznati par izabrao OVO MESTO, a ovako je reagovala ANABELA!
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENE

TRUDNA LUNA I VERENIK MARKO HOĆE MIRAN ŽIVOT, NAPUŠTAJU BEOGRAD: Poznati par izabrao OVO MESTO, a ovako je reagovala ANABELA!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković su se složili da je najpametnije da se povuku i da napuste Beograd na nekoliko meseci.

Kako zbog trudnoće ne bi trebalo da se izlaže stresu, Luna Đogani se navodno iz Beograda sklonila u Brus, rodno mesto svog emotivnog partnera Marka Miljkovića.

"Imaju i veliko dvorište, Neda će da im kuva sve sveže i domaće proizvode, tako da će Luna imati savršen tretman i unosiće samo zdrave namirnice. Ona je o tome pričala i sa Anabelom i Gagijem, u čemu su je oboje podržali. Svesni su da je tamo najbezbednija", kaže izvor.

foto: Printscreen/Youtube

"Ona će na kontrole i preglede dolaziti u Beograd i tada će se viđati sa svojima, a svakako će i oni ići u Brus da je vide. Baš je Luna naglasila Anabeli da je očekuju i da Neda na tome insistira. Markova mama je organizovala majstore da okreče celu kuću. Hoće da sve blista kad joj dođu snajka i zet. A blizu im je i Kopaonik, pa će moći i tamo da skoknu kad im je dosadno, tako da se baš raduju. Ko zna, ako im se svidi mirniji život, možda reše da se tu i presele, ali polako, ne žure sa odlukama. Da se prvo beba rodi i da sve bude kako treba, a lako će da žive gde im se ćefne", rekao je izvor i dodao:

foto: Zorana Jevtić

"Anabela se ne meša više uopšte, šta god da odluče, ona je za. Ne želi više da se nameće i smatra da Luna zna najbolje šta joj prija, a šta ne. Biće tužna što je neće viđati svaki dan kada odu u Brus, ali Bože moj, postoji video-poziv, dolaziće oni u Beograd. Svesna je da je najbezbednije da budu van Beograda jer korona sve više divlja."

"Šta god da Luna odluči, ima moj blagoslov, ona zna šta je najpametnije za nju, kako se oseća tako i treba da se ponaša i da radi. Samo da su mi oni živi i zdravi, zaista mi je to najbitnije", prokomentarisala je ovaj slučaj Anabela.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja