AMIDŽIĆ OTKRIO DA NJEGOV PRIVATNI ŽIVOT TRPI ZBOG POSLA: Plašim se kako ću sina izvesti na pravi put, sada je prelomni period!
Foto: ATA Images

evo šta kaže o supruzi danijeli

AMIDŽIĆ OTKRIO DA NJEGOV PRIVATNI ŽIVOT TRPI ZBOG POSLA: Plašim se kako ću sina izvesti na pravi put, sada je prelomni period!

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić je priznao da zbog posla trpi njegov privatni život, ali ceni privrženost, posvećenost, istrajnost i normalnost supruge Danijele, za koju kaže da nema nijednu manu.

foto: Damir Dervišagić

Ovo je trinaesta sezona emisije “AmiG show”. Da li ste ponosni na sebe što koračate ka punoletstvu? Sada proživljavate adolescentni period emisije! Da li se plašite kako ćete i da li ćete uspeti na pravi način da izvedete vaše čedo?

- Moram priznati, vrlo duhovito pitanje. Naravno, kao i za svako dete, plašim se kako ću ga izvesti na pravi put (smeh). Sada je prelomni period, mešaju se razne emocije, razmišljanja, strahovi... Ali iskreno se nadam da ćemo ovu nazovi baksuznu godinu isterati kako treba i dogurati do osamnaeste.

S obzirom na to da ste često van kuće zbog poslovnih obaveza, koliko zbog toga nekada trpi privatni život?

- Privatni život trpi! Posao kojim se bavim je sam po sebi nekonvencionalan i ispada iz svih okvira. Moram priznati da mi nije teško, jer volim da se bavim kreativnim stvarima, a to jeste nešto što pruža ovaj moj posao. Svi članovi moje porodice mi pružaju podršku, pa mi je samim tim mnogo lakše. Naravno da bih bio najsrećniji kada ne bih imao obaveze i sve vreme ovoga sveta posvetio njima, ali ne verujem da taj luksuz iko može sebi danas da dozvoli.

Da li vam sin Matija svojim osmehom i dečjom energijom uvek popravi raspoloženje i kada ste najviše nervozni ili tužni?

- Matija mi daje jednu posebnu energiju. Sreća i iskrenost koju mi pruža je nešto što mi napuni baterije i kada sam na izdisaju.

Da li biste voleli da imate veliku porodicu ili ipak smatrate da je danas teško odgajati decu, a da samim tim želite da im se posvetite 100 posto?

- Oduvek sam maštao o velikoj porodici i to je moja velika želja koju ću, nadam se, ostvariti. Naravno da je danas teško, jer čovek mora da radi kao lud kako bi obezbedio svoju porodicu, ali verujem da uvek može da se nađe način u celom tom ludilu da se posvetite deci.

Koju osobinu posebno cenite kod supruge Danijele, a koja njena mana vas nekada izbaci iz takta?

- Cenim njenu privrženost, posvećenost, istrajnost, normalnost... Ona je žena koja čvrsto stoji sa obe noge na zemlji i takva je oduvek bila. Našu kuću drži u svojim rukama i usmerava brod naše porodice. Moja supruga nema nijednu manu. Ona je savršena, a jedna od osobina koje cenim kod nje je - savršenost.

foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track