SRAM DA VAS BUDE! SNIMAK ĆE BITI OBJAVLJEN I SVI ĆE VIDETI: Mili zapretio Snežani i Bekuti, a Đurišićeva mu nije ostala DUŽNA!
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

NOVA SVAĐA U ŽIRIJU

SRAM DA VAS BUDE! SNIMAK ĆE BITI OBJAVLJEN I SVI ĆE VIDETI: Mili zapretio Snežani i Bekuti, a Đurišićeva mu nije ostala DUŽNA!

Stars -

Aleksandar Milić Mili otišao je korak dalje, pa je javno zapretio Ani Bekuti i Snežani Đurišić jer nisu dale glas njegovom kandidatu.

Naime, Milijev takmičar dobio je samo dva glasa kada je pevao u duelu sa Bosančevim, zbog čega je odmah morao da napusti takmičenje. To je toliko razbesnelo Milija da je pred svima uputio pretnje folk pevačicama:

foto: Printscreen/Zvezde Granda

"Sram da vas bude sve u žiriju što niste glasali za ovog talentovanog dečka! Pogotovo tebe Bekuta i tebe Snežana koji ste narodnjaci i koji niste dali glas ovakvom pevaču. Biće snimak javno na jutjubu pa će svi moći da vide i čuju vašu sramotu! Sad ste preterale", vikao je Mili piše "Star", a prenose mediji, ali mu Snežana nije ostala dužna:

foto: Printscreen Premijera vikend specijal

"Nemam čega da se stidim. Tvoj takmičar ni jednu, ni drugu pesmu nije otpevao kako treba i ja bih te zamolila da budeš kulturan i da ne komentarišeš više moje mišljenje."

Kako stvari stoje, u žiriju je tek počelo da se kuva i do finala može svašta da se desi.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track