MORAM DA ISPRAVIM SVOJU LAŽ! Darko Lazić SPUŠTA LOPTU pred Sevićkom, otkrio u kakvom su sad odnosu, pa spomenuo i SVAĐE sa Marinom
Foto: Printscreen/Premijera, Printscreen/Instagram

sve rekao u afektu

MORAM DA ISPRAVIM SVOJU LAŽ! Darko Lazić SPUŠTA LOPTU pred Sevićkom, otkrio u kakvom su sad odnosu, pa spomenuo i SVAĐE sa Marinom

Stars -

Poslednjih nekoliko nedelja u žiži javnosti bili suDarko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević. Naime, Darko je izjavio kako ćerku Lorenu nije video godinu dana, što je Sevićevu izrevoltirao, pa je postavila na Instagramu dokaze da to nije tačno.

Darko je sad priznao da je preterao u afektu kada je rekao da ćerku nije dugo video.

- Nije u redu da vidiš svoje dete dva puta godišnje, je l' tako? Malo sam se ja pogrešno izrazio, moram da ispravim svoju laž, u afektu čovek svašta može da kaže. Ispalo je da sam slagao, ja nju nisam mnogo dugo video pre tog 6. jula, kada je ona bila kod mene i mene je to zabolelo jako, ja Lorenu jako volim, to je moje prvo dete, moja prvenica.

- Dva dana je bila kod mene, proveli smo ta oba dana tako lepo, nema gde nismo stigli. Aleksej obožava Lorenu, generalno obožava decu, a Lorena takođe njega obožava, kaže "Tata, on je baš smešan, on će biti debeo na tebe", rekao je u Premijeri.

Darko je otkrio i da li se svađa sa verenicom Marinom.

- Marina je jako razumna devojka, okej, imamo reči, kao i u svakoj zajednici, ali sve to se brzo reši.

Na kraju je progovorio i o svađi sa bivšom ženom Anom Sević.

- Ana i ja smo zakopali ratne sekire, naravno, uvek će biti neke svađe i nesporazum, ali sve smo to završili i sredili kao ljudi odrasli. Ja se samo plašim Boga i nikog više.

I DALJE JE DUŽAN!

- Dužan sam i dalje milion, sad sam već na milion i po - rekao je Darko.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja