BANE MOJIĆEVIĆ O ESTRADNIM VEZAMA ZA KURIR TV: Zlati ne bi bilo loše s Popovićem, a Zorica je slaba na harmonikaše!
Foto: Kurir televizija

ISKREN

BANE MOJIĆEVIĆ O ESTRADNIM VEZAMA ZA KURIR TV: Zlati ne bi bilo loše s Popovićem, a Zorica je slaba na harmonikaše!

Stars -

Bane Mojićević nije hteo da priča o supruzi i njihovoj deci dok su bili na okupu, ali zato je progovorio odmah kad se razveo.

foto: Kurir televizija

Ni sam ne zbog čega je tako. Kako je rekao u emisiji "Desetka", koja se emituje na Kurir televiziji subotom u 18 časova, s bivšom ženom se danas bolje slaže nego dok su bili u zajednici.

foto: AMG

- Razvod je i dan-danas tabu tema u Srbiji. Ja posle razvoda nisam iznosio prljav veš u javnosti. Ne znam zašto su Peđa Mijatović i Elena Karaman to radili. Verovatno su bili mnogo povređeni i ljuti jedno na drugo. Vešto sam skrivao od javnosti svoj život dok sam bio u braku, ali sada sam se odlučio da podelim deo intime - smatra Mojićević.

foto: Pritnscreen

Voditeljka Daniela Boračeva je pevaču dala primere pojedinih javnih ličnosti koji su nekad bili u vezi, pa je on morao da prokomentariše njihov odnos, s obzirom na to da je tema emisije "Kraljevi propalih brakova". Najzanimljiviji stav imao je o ljubavi između Zlate Petrović i Saše Popovića.

foto: Damir Dervišagić

- Zlati Petrović uopšte ne bi bilo loše u braku sa Saletom Popovićem, s obzirom na to kako Suzana živi - našalio se Bane, a potom se osvrnuo i na veze svoje starije koleginice Zorice Brunclik.

foto: Printscreen

- Zorka je slaba na harmonikaše - zaključio je on.

Kurir.rs/ A. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track