MILICA TODOROVIĆ U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Pevačica zamešala kukovima u emisiji pa poručila: Ne stidim se NIČEGA!
Foto: Kurir

ISKRENA

MILICA TODOROVIĆ U SCENIRANJU NA KURIR TELEVIZIJI! Pevačica zamešala kukovima u emisiji pa poručila: Ne stidim se NIČEGA!

Stars -

Harizmatična pevačica Milica Todorović gošća je ove nedelje u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji.

foto: Prinstcreen /Kurir tv

Lepa Kruševljanka nedavno je proslavila 30. rodjendan. Posle velikih ljubavi i emotivnih lomova pevačica je sada sama. Iza nje je borba sa koronavirusom. Ipak, posle svega može samo da ima osmeh na licu.

"Nisam učila da plešem, volim da đuskam, to ide samo od sebe. Moj prijatelj je pustio salsu i ja sam zaigrala. Stilistkinja me je usnimila i ja sam objavila", rekla je Milica pa zamešala kukovima.

foto: Kurir

Ona je ustala pa pokazala svoje umeće. Milica je zamešala kukovima pa pokazala šta ume.

foto: Kurir

"Bili su pozitivni komentari za moju poslednju pesmu. Pogledajte kako sam lepo smršala, dobila sam pozitivne kritike. Svi me pitaju kako sam smršala. Sada imam 43 kilograma", našalila se Milica pa otkrila da ima okruglo 60 kilograma.

"Kod mene je problem što se ne stidim ničega. Ne sad da se skinem gola, nego nisam se stidela kad sam bila punija. Ništa meni nije glupo. Sve se slikaju polugole, a ja kad se skinem svi komentarišu. Ne, u bundi ću da idem. Ovo je moja kilaža, ja sam ceo život mršava, tanana, meni je nelagodno kad se ugojim, bolje mi je ovako", rekla je ona.

foto: Kurir

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja