MARIJA EGELJA ZARAŽENA KORONOM, VEĆ DEVET DANA U IZOLACIJI! Voditeljka otkrila kako se oseća i šta joj najviše nedostaje!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

MARIJA EGELJA ZARAŽENA KORONOM, VEĆ DEVET DANA U IZOLACIJI! Voditeljka otkrila kako se oseća i šta joj najviše nedostaje!

Stars -

Marija Egelja je zaražena koronavirusom, te je već devet dana na prinudnom odmoru, ali kako ona kaže njeni simpotmi su nisu jaki.

"Bolje mi je, baš slabe simptome imam, hvala Bogu. Nisam se uplašila jer mi ni u jednom momentu nije bila ni povišena temeratura, pa nisam imala razloga za strah. Simptomi su mi kao da sam se prehladila, tako da nisam ni mislila da ću biti pozitivna na ovaj virus. Ali ja sam pozitivna i dok sam pozitivna(na koronu) tako da odmaram, zanimam se čitanjem, omiljenim serijama i filmovima i čekam da sve prođe"; kaže optimistično Marija, pa otkriva da li joj prija ovaj prinudni odmor ili bi se radije družila sa kolegama.

"Skoro svakodnevno se čujem se kolegama, kažu mi da im nedostajem na televiziji, a naravno da nedostaju i oni meni, iako mi odmor prija. Volim da sam aktivna, da radim, ali nije loše nekada i odmoriti od svega. Hvala svima, i onima koje ne poznajem, koji mi pišu i pružaju podrsku, ja sam dobro, a vi se čuvajte još bolje", ispričala je Marija Egelja.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Informer/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track