ZORICA MARKOVIĆ DOGURALA DO 98 KG! Izbacila jednu namirnicu iz ishrane, smršala 13 KG, a ovo pije SVAKO JUTRO sa toplom vodom
Foto: Damir Dervišagić

odlučna

ZORICA MARKOVIĆ DOGURALA DO 98 KG! Izbacila jednu namirnicu iz ishrane, smršala 13 KG, a ovo pije SVAKO JUTRO sa toplom vodom

Stars -

Zorica Marković kaže da je rešila da smrša u trenutku kada je vaga bila na ivici da pokaže trocifren broji. Imala je 20 kilograma viška jer nije mogla da zamisli obrok bez hleba.

Kada je pre neko liko meseci otišla na pregled, doktor joj je rekao da bi zbog problema sa srcem trebalo da korigu je ishranu. Tada je reši la da batali hleb i da više ne jede kasno uveče.

foto: Damir Dervišagić

- Bila sam nedisciplinovana što se tiče ishrane. Mnogo sam jela hleb, testenine i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo. Zato sam naglo dobila kilograme i u jednom trenutku sam shvatila da ću imati zdravstvene probleme. Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: "Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Rešila sam da počnem da merim povrće i meso, a hleb i testenine sam kompletno izbacila. Odmah sam videla rezultate jer sam posle nekoliko meseci uspela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80 - priča Zorica.

Zorica je uvela zdrave navike - ujutru uvek popije čašu mlake vode sa sodom bikarbonom, kao i vitamine.

- Čašu vode sa sodom pijem na prazan želudac, pa odmah doručkujem. Spremim smuti od voća i povrća. Do ručka popijem još samo jednu kafu. Ručam bareno povrće i meso, a isto to jedem i za večeru. Ranije sam preskakala obroke u toku dana i najviše sam jela uveče i noću. Zato sam se gojila. Osim toga, imam jake kosti, pa je svaki višak na meni vidljiv. Zbog problema sa srcem i holesterolom, uvek treba da vodim računa o ishrani, a ja sam se baš opuštala - priča pevačica.

Zorica dodaje da ima jedan neobičan problem, a to su njene velike grudi zbog kojih, kako kaže, izgleda krupnije.

- Imam veliko poprsje, pa kad se ugojim, izgledam ogromno! Tolike grudi bi bile super kada bih bila niža i mršava kao prut. Ovako nikako ne mogu da budem zgodna - iskreno priča pevačica.

foto: Printscreen/Happy

ŠTA JEDE ZORICA MARKOVIĆ Između obroka, ako ogladnite, popijte šoljicu kafe bez šećera. DORUČAK: Mlaka voda sa čašom so- de bikarbone, smuti od voća i povrća

UŽINA: Ponekad pojedem neku voćku

RUČAK: Bareno povrće i meso sa salatom VEČERA: Grilovano povrće i riba, dinstane pečurke sa sirom i salata

foto: Profimedia

kurir.rs/hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track