NE ZNAM ŠTA ĆE BITI AKO JA ULETIM TAMO! Mensur Ajdarpašić naoštren pred ulazak u Zadrugu: Mina se služi lažima! BEDNICA JEDNA!
Foto: Printscreen Pink

haos

NE ZNAM ŠTA ĆE BITI AKO JA ULETIM TAMO! Mensur Ajdarpašić naoštren pred ulazak u Zadrugu: Mina se služi lažima! BEDNICA JEDNA!

Stars -

Nakon raskida sa Filipom Carom, Mina Vrbaški je zadrugara uporedila sa bivšim emotivnim partnerom Mensurom Ajdarpašićem, otkrivši tom prilikom da ju je on zlostavljao fizički zbog čega će ga "strpati u zatvor".

Crnogorac je tim povodom burno reagovao na društvenim mrežama, a potom je, kada se malo smirio, dao i intervju ovim povodom.

"Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam", izjavio je Mensur.

"Inscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi sj**e podršku. E, pa, zaj****a se jer što me više gazi, ja više rastem", dodao je Ajdarpašić za "Star", a prenose mediji.

"Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me devojka više u životu ne interesuje. A to što sam rekao da će mnogi kad uđem da beže po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, videćete uskoro."

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Star/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track