BOŽO VREĆO NAKON KRITIKA: Koncerte sam ugovorio pre dva meseca
Foto: EPA

oglasio se

BOŽO VREĆO NAKON KRITIKA: Koncerte sam ugovorio pre dva meseca

Stars -

Muzičar, koji je nastupio 19. 11. u Kombank dvorani, brani se rečima da je ispoštovao sve mere

Božo Vrećo našao se na meti osude jer je 19. novembra održao koncert u Kombank dvorani. I dok ostali pevači ne mogu nigde da pevaju, a solistički koncerti su im zasad misaona imenica, „kralj sevdaha“ je uspeo ono što njegove kolege nisu - da usred korone, dok su epidemiloške mere na snazi, peva svojoj publici. I zato ga sada svi negativno komentarišu. Drugi koncert, koji je bio zakazan za 20. novembar, otkazan je zbog trodnevne žalosti povodom smrti patrijarha Irineja.

Vrećo se nakon kritika oglasio na Fejsbuku. On ističe da su sve mere ispoštovane.

- Znate li da su oba moja koncerta ugovorena pre dva meseca i da su to jedini koncerti za moje muzičare, koji nisu radili šest meseci, da ne spominjem celu organizaciju iza, tonci, svetla, svi kojima i te kako znači u ovom vremenu nešto i uspeti ostvariti. Ovo je bila jedina mogućnost u skladu sa uslovima Kombank dvorane, na koje smo mi pristali, uz sve ispoštovane zaštitne mere, ali to se i podrazumeva - poručio je Vrećo i nastavio:

- Nisam siguran da vera i religija na koju se toliko pozivaju svi ti ljudi odobrava mržnju prema čoveku umetniku i nekome ko je pre svega imao dobru nameru?! Moj jedini cilj je bio da ispoštujem publiku.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track