DOKTORI SU SE OKUPILI OKO KREVETA, PUSTILI SU MU PESMU AMADEUS BENDA I PEVALI NAGLAS: Prijatelj otkrio poslednje trenutke Tokana
Foto: Printscreen

tužno

DOKTORI SU SE OKUPILI OKO KREVETA, PUSTILI SU MU PESMU AMADEUS BENDA I PEVALI NAGLAS: Prijatelj otkrio poslednje trenutke Tokana

Stars -

Bojan Zlatanović, bubnjar "Amadeus benda" poznatiji kao Tokan, preminuo je danas u 45. godini od posledica korona virusa, a njegov kolega i prijatelj Bojan Stanimirović ispričao je kako su izgledali poslednji trenuci muzičara, dok su mu se lekari u bolnici borili za život.

Bojan Stanimirović, član "Amadeus benda", ne može da se pomiri sa gubitkom svog imenjaka, velikog prijatelja i kolege, Bojana Zlatanovića koji je izgubio bitku sa korona virusom.

foto: Dragan Kadić

"Doktori i sestre iz KBC "Dr Dragiša Mišović" su ga oživljavali svim silama, čak su se svi okupili oko njegovog kreveta u jednom trenutku, pustili mu pesmu Amadeus benda i svi pevali naglas", otkrio je Stanimirović.

On je za Kurir istakao da če Tokan zauvek živeti kroz Amadeus bend.

"Otišao je najbolji bubnjar i pevač koga smo imali. Hvala bolnici Dragiša Mišović što su dali sve od sebe da ga spasu. Živeće večno kroz Amadeus Bend. Takvi ljudi kao što je moj pobratim Tokan, nikada ne umiru. Amin", rekao nam.

foto: Pritnscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track