GOCA PROGOVORILA O NADI TOPČAGIĆ I EKSPLICITNOJ FOTOGRAFIJI! Priznala da se i ona slikala gola: Imala bih čime da se pohvalim!
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

GOCA PROGOVORILA O NADI TOPČAGIĆ I EKSPLICITNOJ FOTOGRAFIJI! Priznala da se i ona slikala gola: Imala bih čime da se pohvalim!

Stars -

Pevačica Nada Topčagić je nedavno ispričala anegdotu o Goci Božinovskoj koja se dogodila na jednom privatnom veselju.

Ovu situaciju odlučila je da prokomentariše i Goca Božinovska, koja nam je otkrila svoju stranu priče.

"Čula sam... Nada pamti sve, ja sam i zaboravila to. Ona kaže da sam ja pobegla sa te svadbe. Nisam ja pobegla, ja sam imala dogovor sa gazdom da pevam jedan blok, jer sam rano ujutru imala avion. Ja sam otišla, međutim, mi smo s sreli na nekoj pumpi i ona kaže: "Mi smo jedva preživeli". Nada je zanimljiva žena, ona je meni legenda. Prvo dobar čovek, dobar pevač, lafica, nije folirant, što na um, to na drum, laf. Ja je obožavam! Meni je Nada čudo jedno. Nada je lepa kao lutka, toliko se prolepšala", rekla je Goca, pa se osvrnula na eksplicitnu fotografiju koju je Nada objavila na svom Instagram profilu.

"Imam i ja, kako nemam, koliko hoćeš. Imala bih čime da se pohvalim iz mladosti. Imam, stvarno imam iz Herceg Novog. Tada su se devojke sunčale u toplesu. Imam slika. Baš, Zlata, ja i Branka Sovrlić. Zlata i ja smo više nego sestre. Kakve drugarice? Mi se toliko volimo, da ja ne znam ima li šta preče osim moje dece, porodice i Zlate", rekla nam je Božinovska.

foto: Pritnscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track