SA MAJKOM IMAM JEDINI PROBLEM! Goca Božinovska progovorila o porodičnim problemima: Teško nam je, sestra i ja smo baš UBIJENE!
Foto: Pritnscreen

iskrena

SA MAJKOM IMAM JEDINI PROBLEM! Goca Božinovska progovorila o porodičnim problemima: Teško nam je, sestra i ja smo baš UBIJENE!

Stars -

Goca Božinovska je do nedavno bila u medijskoj ilegali, a sada je otkrila i razlog.

"Jedini problem koji imam je sa majkom, koji već traje dugo, dugo... Već sam se umorila, od avgusta meseca sam pored nje. Slomila je kuk, a i stara je, 89 godina, tako da nema operacije. Više ne može ni da se pokrene, ni da ustane. Ja odem tamo na deset dana, vratim se kući na tri dana, pa ponovo Kraljevo... Ma to su muke, to je strašno! Najteže je nama, teško je i njoj, trpi i leži. Žena tri meseca leži u položaju kao da je u koritu. Ona je stara, ali roditelj je roditelj, nebitno je koliko godina ima. Jako nam je teško, sestra i ja smo baš ubijene u pojam", ispričala je pevačica, koja je potom progovorila o budućoj snajki Bojani Rodić, koja je već 9 meseci u vezi sa njenim sinom Mirkom Šijanom.

"Moj sin se zaljubio isključivo u njenu lepotu i dobrotu! Ja sam ceo život volela samo da imam lepu snajku, prvenstveno lepu, Kod nje se spojilo i lepo i dobro, i vrednoća, pedanterija... Ona je jedna čigrica, original kao da sam je ja rodila!", kaže Goca, a na pitanje da li se sa Bojanom svađala priznaje:

Nismo, niti ćemo se svađati. Ona je najidealnija devojčica koja je ušla u moju kuću", rekla je ona u emisiji "Premijera".

foto: Printscreen/Amidži Šou

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track