Najnovije vesti

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BEOGRADU JE BILA TOP DOTERANA: Niko ne može da poveruje da se skoro PORODILA, a tek KAKVE PLANOVE IMA!
Foto: Printscreen

OTKRIVENA

SOFIJA MILOŠEVIĆ U BEOGRADU JE BILA TOP DOTERANA: Niko ne može da poveruje da se skoro PORODILA, a tek KAKVE PLANOVE IMA!

Stars

Manekenka Sofija Milošević, pre nekoliko dana boravila je u Srbiji.

Ženu fudbalera paparaci su uhvatili u pratnji sina Alekseja, rođenog brata i dadilje napustila jedan poznati prestonički hotel vidno raspoložena. Nakon porođaja ovo je bila prva poseta srpskoj prestonici, a to je iskoristila kako bi obavila brojne poslovne sastanke i organizovala planove za budućnost.

foto: Printscreen

"Mnogi su ostali iznenađeni što Sofija samo dva meseca nakon porođaja izgleda besprekorno, kao da se nije porodila. Većina ljudi koji su je videli u beogradskom hotelu komentarisali su kako ima liniju na kojoj bi joj pozavidele brojne vršnjakinje. Tokom boravka u Beogradu, Sofija nije želela da troši vreme na izlaske, već je napravila strogi plan kako će provesti nedelju dana u našoj prestonici, koliko je boravila ovde. Prvo je snimala kampanju za svoju kolekciju haljina koju planira uskoro da predstavi javnosti, a potom je organizovala brojne sastanke na kojima je dogovarala sve ono što želi da ostvari u narednom periodu. Ali nigde nije želela da ide bez sina. Tako je svuda u pratnji dadilje vodila Alekseja, koji je mirna beba, jer ni u jednom trenutku nije plakao. Za to vreme Luka je bio u karantinu zbog utakmica koje su imali članovi srpske reprezentacije", objašnjava izvor blizak Sofiji koji je do detalja upućen u njen život.

Sofija je, inače, u pauzama od poslovnih obaveze, odlazila kod svoje majke.

"Uživala je u porodičnom druženju sa sinom i najbližim članovima njene porodice. Lukini roditelji su posetili fudbalera u Beogradu, te su tom prilikom upoznali unuka jer to nisu mogli ranije zbog zatvorenih granica", kaže manekenkin prijatelj i dodaje da ona ima brojne planove.

foto: Pritnscreen

"Sofija ima zamisao da se u narednih nekoliko meseci posveti humanitarnom radu i da pomaže ljudima kojima je pomoć preko potrebna. Osim toga, želi da, pored modnog studija, pokrene još jedan privatan biznis koji će imati veze sa tim čime se bavi. Želi ozbiljno da se posveti preduzetništvu. Planira otvaranje agencije za modele jer je to idealna prilika da sve ono što je prošla kroz karijeru dugu petnaest godina prenese mlađim generacijama i svojim kontaktima, a vezama kako u Srbiji, tako i izvan njenih granica im omogući da ostvare svoje snove", priča manekenkin prijatelj.

Sofija je poručila:

"Zasada je rano da iznosim sve planove u javnost. Sačekajte još malo da sve postavim kako sam zamislila, te onda možemo da pričamo malo više na sve teme koje ste naveli. Verujem da će do realizacije planova doći veoma brzo."

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...