HAOS U HOTELU SA BIVŠIM FUDBALEROM: Nađ skidao manekenku, brus joj jednim potezom sklonio! Kako ga je žena gledala (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

PAPARACO

HAOS U HOTELU SA BIVŠIM FUDBALEROM: Nađ skidao manekenku, brus joj jednim potezom sklonio! Kako ga je žena gledala (FOTO)

Stars -

Albert i Mirna Nađ ponovo su u epicentru dešavanja. Ovoga puta supruga nekadašnjeg fudbalskog asa je kreirala donji veš, pa je sportista imao tu čast i zadovoljstvo da ga pre svih i isproba. I to ne na ženi, već na manekenki, što se može videti na fotografijama koje je napravio naš paparaco.

foto: Kurir

Na slikama se jasno vidi kako Nađ devojci koja nosi tanga gaćice otkopčava brushalter, dok u pozadini njegova žena sve to posmatra. A ako je suditi po njenom izrazu lica, ne bi se reklo da joj je bilo svejedno dok gleda kako njen muž skida zgodnu devojku. Izgleda da nije bilo u planu da Albert bude "žrtveno jagnje", ali nije imao kud. Doduše, sportista se uživeo u ulogu, i brushalter skinuo jednim potezom ruke, a kad je Mirna to videla, i sama se zaprepastila.

foto: Kurir

- Baš si majstor, nema šta. Kakvog muža imam, za sve je stvoren. Nije ni čudo što ga žene žele, kad ovako dobro ume da skida veš - našalila se Mirna. I Albertu se izgleda svidelo.

foto: Kurir

- Pa mogli bismo češće ovo da slikamo - rekao je Albert, zbog čega je njegova supruga morala da interveniše i da ga udalji sa snimanja, ali mu se posle pridružila u holu hotela "Hajat", gde ju je sve vreme grlio.

foto: Kurir

Kurir.rs/ LJILJANA STANIŠIĆ/ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja