Najnovije vesti

OTIŠLA SAM SA 22 GODINE U SIBIR NA MINUS 40 DA ZARADIM PRVE PARE: Milica Dabović otkrila kako je izdržavala porodicu!
Foto: Printscreen/Kurir televizija

PODNELA SVE PREPREKE

OTIŠLA SAM SA 22 GODINE U SIBIR NA MINUS 40 DA ZARADIM PRVE PARE: Milica Dabović otkrila kako je izdržavala porodicu!

Stars

Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari putem Instagrama, kako bi prehranila sebe i svog sina, otkrila je da je ponosna na sebe što uspeva da prevaziđe sve prepreke koje su joj se, i koje joj se i dalje dešavaju.

"Kada se pred svaku Novu godinu okrenem iza sebe i pomislim šta sam prošla, kakve su mi se stvari dešavale, koliko mi je samo snage i ljubavi potrebno da prevaziđem sve prepreke i podnesem sve udarce, mogu samo da kažem da sam srećna i ponosna! Duboko negde u sebi našla sam pobednika i pred svaku Novu godinu čvrsto verujem da će sledeća biti mnogo bolja, da će mi doneti nove ljude, poznanstva, poslove, pa zašto ne i ljubav? Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka, ali ja sam naučila da se nosim s tim! Polazim od sebe, važno mi je da moje dete živi, da je zdravo i srećno, da vidim, čujem, govorim, imam ruke i noge. Ništa mi ne fali i sve mogu, hoću i želim! Ja sam neko ko ima želje, ciljeve, neko ko ima veliko srce i na mene uvek mogu da računaju!", rekla je Milica.

foto: Vladimir Šporčić

Dabovićeva je otkrila i kako se snašla i organizovala život u novonastalim uslovima.

foto: Printscreen/Instagram

"Meni je ova situacija donela nešto što sam tražila godinama, tako da joj hvala na tome. Nije mi bilo teško da organizujem život i snašla sam se. Ovakve stvari možemo da prihvatimo ili ne prihvatimo, ja sam se uhvatila u košstac sa njom i verovala da sutra dolazi mnogo bolje od ovoga što je sada! Ne kažu džabe da ono što se mora nije teško. Da, i ja to govorim iz iskustva, jer kao dete od 22 godine otišla sam u Sibir na minus 40 da zaradim svoje prve pare, ko me pitao da li želim, volim i hoću, morala sam, izdržavala sam svoju porodicu", dodala je bivša košarkašica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Glossy

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...