SRPSKO-CRNOGORSKA VEZA: Milica ljubi Filipa

SRPSKO-CRNOGORSKA VEZA: Milica ljubi Filipa

Stars -
Istina je da sam sa Filipom u vezi. Pre dva meseca započeli smo romansu i lepo mi je. Budući da smo na početku veze, a ja sam sujeverna, ne bih previše detaljisala da se nešto ne pokvari, kaže Milica

Nekadašnja učesnica muzičkog rijalitija „Operacija trijumf“, Kragujevčanka Milica Majstorović (23) uplovila je u romansu sa mladim Crnogorcem Filipom (21). Otkako su se upoznali na Crnogorskom primorju, gde zgodna studentkinja glume boravi od početka letnje koncertne sezone, gotovo da se ne razdvajaju. Par je stalno zajedno, pa zaljubljeni Filip često svojoj poznatoj devojci pravi društvo na njenim nastupima, koliko mu obaveze dozvoljavaju.

"Istina je da sam sa Filipom u vezi. Pre dva meseca započeli smo romansu i lepo mi je. Budući da smo na početku veze, a ja sam sujeverna, ne bih previše detaljisala da se nešto ne pokvari. Samo neka se sve nastavi ovako i lepo razvija", zadovoljno kaže za magazin „Hello!“.

Njen dečko Filip, nekadašnji prvak države Srbije i Crne Gore u karateu, rodom je iz Bara. Ipak, leta provodi u Sutomoru gde je suvlasnik restorana koji vodi sa svojim bratom.

- Do polovine septembra biću na Crnogorskom primorju, zajedno sa Filipom. Imaću mnogo nastupa, celo leto mi je radno. Onda ću se vratiti u Srbiju jer imam obaveze vezane za objavljivanje novog albuma i plasiranje prvog singla sa albuma koji će biti objavljen u oktobru. Kako stvari stoje, album će malo kasniti jer sam prvobitno htela da ga objavim u septembru. Pesme snimam u studiju u Kragujevcu. Početkom oktobra imam obaveze na fakultetu. Poznato je da sam upisala glumu i u narednom periodu posvetiću se predavanjima – kaže Milica za Hello koja planira da, po povratku u Srbiju, vezu sa Filipom održava čestim putovanjima. Budući da će Milica od jeseni biti prilično zauzeta, u planu je da Filip prvo boravi kod nje, u Beogradu, gde pevačica radi i provodi veći deo godine. Nema sumnje da će ga povesti i u roditeljski dom u Kragujevcu, da ga upozna sa porodicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track