Najnovije vesti

ISTOVREMENO JE ZASTRAŠUJUĆE I VELIČANSTVENO: Ana Bekuta priznala šta joj je bilo NAJTEŽE, ali nikad ništa ne bi menjala!
Foto: Printscreen/Premijera

JASNA PORUKA

ISTOVREMENO JE ZASTRAŠUJUĆE I VELIČANSTVENO: Ana Bekuta priznala šta joj je bilo NAJTEŽE, ali nikad ništa ne bi menjala!

Stars

Ana Bekuta zrači pozitivnom energijom, a ovo je bila i te kako poslovno uspešna godina za nju. Pre nekoliko meseci dobila je i priznanje za izuzetan doprinos narodnoj muzici.

Ovo priznanje udelile su joj kolege, a evo šta Ana Bekuta kaže o njima, kao i o svojoj dugoj i uspešnoj karijeri.

"Da je lošeg više nego dobrog, ne bih ni ostala u ovom poslu. Neki vas vole, neki ne, ali kvalitet svi cene i priznaju. Najzad, kao i u drugim vodama, neophodan je minimum esnafske solidarnosti. Negativne emocije više izjedaju one koji ih emituju nego one kojima su upućene", kaže Ana.

foto: Printscreen/ Prva tv

Pevačica se osvrnula i na rečenicu koju često ističe u svojim objavama na društvenoj mreži Instagram, a koja glasi: "Sve sam stekla sama!"

"Kad si sam, preuzimaš kompletnu odgovornost na sebe. To je istovremeno i zastrašujuće i veličanstveno, zbog čega je, kad uprkos svemu opstaneš i uspeš, satisfakcija velika. Cena slobode je, naravno, visoka, ali je nikada ni za šta nisam i ne bih menjala", dodala je pevačica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Story

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...