Najnovije vesti

CELA ISTINA O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE: Unuku dala ime po njemu, živi daleko od Srbije, a evo kad su se poslednji put videli
Foto: Damir Dervišagić

Ponosna na prvenca

CELA ISTINA O VANBRAČNOM SINU ĐANIJEVE SLAĐE: Unuku dala ime po njemu, živi daleko od Srbije, a evo kad su se poslednji put videli

Stars

Pevač Radiša Trajković Đani pre četiri dana postao je deda, a baka Slađa je odlučila da za unuka izabere ime Nikola, s obzirom na to da po istom imenu ima vanbračnog sina u Americi.

Malo ko zna da je Đanijeva žena više od dve i po decenije ponosna majka sina Nikole, kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. Ona je tada sa ocem svog prvog deteta živela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku sa njihovim sinom koji danas ima 26 godina.

foto: Nemanja Nikolić

- Sa tim čovekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio studije, dva fakulteta ima i ima posao. Prelep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan... - počinje priču Slađa i otkriva da li su njena ostala deca u kontaktu sa polubratom, ali i kad je poslednji put videla Nikolu.

- Ostala moja deca jesu u kontaktu sa Nikolom kad dođe preko leta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se deca čuju sa njim, nego ja. Nisam ga skoro videla, poslednji put sam ga videla prošle godine. Tada smo se sa njim videli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije video sa njim, nažalost - rekla je Slađa.

- Naravno da su se upoznali. Nikola gotivi Đanija, kao i on njega, a i moja ostala deca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac.

- Svi moji bližnji, moja familija i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko dece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvoro, a sa Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju decu. Imati četovoro dece veliki je uspeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četovoro rodila na carski rez i bilo je povuci-potegni kad je trebalo da rodim Sofiju. To je baš bila hrabrost - rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada sa Nikolinim ocem.

- Nisam u kontaktu sa Nikolinim ocem, nema ni potrebe... Naš sin je veliki, ostvaren, nije dete. Mnogo godina je prošlo otkad se nisam videla sa tim čovekom - zaključila je Slađa.

foto: Tamara Trajković

kurir.rs/pink.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...