SAZNALI SMO DA IMA RAK! CEO DAN SAM JOJ TEPAO: Božu Vreću majka bolesna, a emotivna poruka nateraće vam SUZE NA OČI (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

POTRESNO

SAZNALI SMO DA IMA RAK! CEO DAN SAM JOJ TEPAO: Božu Vreću majka bolesna, a emotivna poruka nateraće vam SUZE NA OČI (FOTO)

Stars -

Božo Vrećo, pevač sevdalinki poznat po svom ekscentričnom stilu, na svom Instagram profilu iznenadio je sve objavom da mu majka Mila boluje od karcinoma.

U opisu fotografije poznati muzičar objavio je emotivnu poruku.

"Majčica je tu i njena malena ruka u mojoj ruci, obukla je moju divnu crvenu haljinu sa koncerta i celi dan sam je mazio, tepao joj i iskazivao najdivnije reči, ja sam njena snaga, ona je moja i ta neraskidiva nit ljubavi je naša najjača iskra hrabrosti koju možemo imati... Saznali smo skoro da ima rak i sada se borimo zajedno i neustrašivo kao i do sada sa svime i znam da ćemo i tog "zlikovca" pobediti, naša ljubav će ga oterati što dalje, život takav kakav jeste donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi bit će još i života i radosti, hoću da samo verujem u to, da će biti dobro i još dugo godina me činiti srećnim", napisao je Božo na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track