KRISTIJAN SE SETIO ANEGDOTE SA DŽEJOM PRE NEGO ŠTO JE POSTAO PEVAČ: Na ovu foru mi je uzeo JAKNU, PATIKE, ZLATNI LANAC I PARE!
Foto: Marina Lopičić, Printsreen

Priča sa asfalta

KRISTIJAN SE SETIO ANEGDOTE SA DŽEJOM PRE NEGO ŠTO JE POSTAO PEVAČ: Na ovu foru mi je uzeo JAKNU, PATIKE, ZLATNI LANAC I PARE!

Stars -

Kristijan Golubović je iskoristio priliku dok su svi zadrugari za stolom i da sa njima podeli zanimljivost o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskog,

Kada je delio budžete ukućanima, on se u jednom trenutku prisetio i Džeja, te otkrio jednu anegdotu.

- Ja se sećam Džeja, kad nije bio pevač, nego kad je radio kod Zoo vrta na tri šibice. Uzeo mi je zlatni lanac, patike, jaknu i sve pare koje sam imao u tom trenutku i dodao “Džej je kralj" .

Ovu priču o “šibicarenju” Džej je ispričao i dok je bio u Velikom bratu.

Popularnom pevaču Džeju tada nije mnogo zasmetalo to što je Golubović podelio javnosti, samo je kratko kroz smeh tada prokomentarisao za medije:

“Nikada nisam krio da sam bio nevaljao“, kazao je on tada.

foto: Dragana Udovičić, Kurir

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Iza njega ostale su neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track