TUGA: Džej i Tika trebalo je da glume u istom FILMU, ali ih je sudbina sprečila
Foto: Stefan Jokić

UMRLI DAN ZA DANOM

TUGA: Džej i Tika trebalo je da glume u istom FILMU, ali ih je sudbina sprečila

Stars -

Glumac Tihomir Arsić umro je u 63. godini posle duge i teške bolesti, a upravo na pripremama za film saznao je da ima rak. Džej Ramadanovski samo dan pre glumca takođe je preminuo.

Tika Arsić se 5 meseci pripremao za ulogu u filmu “Vikend sa ćaletom” , išao je u teretanu, trenirao boks. Rešio je da pred snimanje ode na rutinski pregled, a tada je saznao za svoju bolest:

foto: Damir Dervišagić

"Uradio sam nekoliko skenera i magneta, mada sam bio zdrav i nisam osećao nikakve tegobe. Tako sam slučajno saznao da imam kancer na glavi pankreasa", rekao je Tihomira tada.

Ulogu koju je trebao da tumači Tika Arsić, preuzeo je Nenad Jezdić, a rame uz rame sa njim glumi i Džej Ramadanovski. Da se Arsić nije tada hitno operisan Džej I Tihomir bi sada bili ovekovečeni na velikom platnu zauvek.

foto: Damir Dervišagić

Tika je umro samo dan nakon Ramadonovskog u ponedeljak 7. Decembra, ipak, ostaće nam u sećanju ove dve legende, a sada su se pojavili i snimci sa snimanja filma i Džej sa Nenadom Jezdićem u kafani.

"Ovo je nešto najveće što mi se desilo u životu! U filmu sam sa Jezdom! Ne mogu vam opisati kako sam se osećao dok sam ga gledao na setu i na monitoru dok je snimao scene", rekao je Džej za medije nakon premijere filma i počeo da plače.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track