TRAGEDIJA IH JE POMIRILA: Ana Sević i Darko spustili loptu! Zvala ga je da mu izjavi saučešće, a Milanova smrt ju je POTRESLA!
Foto: Printscreen/Instagram

haos

TRAGEDIJA IH JE POMIRILA: Ana Sević i Darko spustili loptu! Zvala ga je da mu izjavi saučešće, a Milanova smrt ju je POTRESLA!

Stars -

Bivše supružnike Anu Sević i Darka Lazića je navodno pomirila strašna tragedija, koja je zadesila pevača. Folker je u nedelju ostao bez oca Milana, koji je preminuo u šok-sobi bolnice "Sveti Sava" u Beogradu, posle operacije smanjenja želuca.

foto: Damir Dervišagić

Sevićeva je navodno pozvala Darka nakon porođaja i izjavila mu saučešće, što je njihov prvi kontakt posle žestoke svađe u kojoj ga je tužila za alimentaciju:

"Ana se mnogo potresla kada je u nedelju saznala da je Darku umro otac, Do poslednjeg dana se nadala da će Milan da se probudi iz kome, tako da ju je ova vest šokirala. Zatekla ju je u porodilištu, a zbog uzburkanih hormona joj je sve još teže palo. Ana je pozvala Darka i izrazila mu saučešće", otkriva izvor.

"Mesecima su bili u žestokoj svađi, ali su ipak, u ovoj tragediji, oboje spustili loptu. Ana mu je rekla da joj je mnogo žao zbog Milana. Zatim su razgovarali i o tome kad i kako da kažu njihovoj ćerki da joj je deda umro. Darko joj se zahvalio i pomenuo da mu je drago što je Lorena dobila sestru", zaključuje izvor.

Podsetimo, Milan Lazić, otac folk pevača Darka Lazića, preminuo je juče, u nedelju 13. decembra, nakon što mu se 5. decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca na koju je otišao, kako se priča, po sinovljevom savetu. Zahvaljujući ovom operativnom zahvatu kojem se Darko podvrgao početkom godine, posle nekoliko godina konačno je smanjio kilažu (za čak više od 40 kilograma) i poboljšao svoje opšte zdravstveno stanje, zbog čega je i ocu savetovao da se odluči na isti korak, ni ne sluteći da će u bolnici izgubiti život.

foto: ATA images, Ana Paunković

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Informer/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track