TUGA

SAHRANJEN OTAC DARKA LAZIĆA: Uz pevača sve vreme bila verenica Marina, Milan ispraćen uz harmoniku, OVU PESMU i pucnjeve KURIR TV

Stars -

Darku Laziću umro je otac Milan Lazić usled komplikacija nakon operacije smanjena želuca, a danas, 15. decembra sahranjen je uz zvuke harmonike.

foto: Ana Paunković
1 / 35 Foto: Ana Paunković

Darko Lazić se potresnim rečima oprostio od oca:

"Sviraj gore oče, sviraj na nebu moj Milane."

"Darko i njegova porodica pozivaju vas na posluženje posle opela", rekli su na groblju.

Darkovoj majci je pozlilo u jednom trenutku od bola, a čuli su se i pucnjevi. Tu je bio i Darkov brat Dragan koji se trudio da uteši svoje najmilije, iako je sam plakao.

Sve vreme uz Darka bila je verenica Marina Gagić sa kojom ima dete, pa ga je tešila i grlila. Tužna povorka stajala je ispred Crkve, a muzičari su svirali pesmu "Harmoniko moja".

1 / 45 Foto: Ana Paunković

Pevačica Aleksandra Prijović pojavila se na sahrani Darkovog oca, vidno tužna, kako bi izjavila saučešće porodici Lazić.

1 / 5 Foto: Ana Paunković

Darkova mama Branka jedva je stajala na nogama, a članovi porodice su je pridržavali. Majka Milana Lazića, Darkova baka Milka, naglas je dozivala sina:

"Čedo moje, ko mi te je odveo."

Tužna povorka uputila se na groblje, a pored muzike čuli su se jecaji Darkovih najbližih.

1 / 14 Foto: Ana Paunković

Pevač Ljuba Aličić pojavio se u Brestaču kako bi Darku i njegovoj porodici izjavio saučešće.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Očev kovčeg su izneli iz doma pevača, a Darko svoju tugu i bol nije mogao da sakrije. Lazić je sve vreme bio u suzama i otečenog lica.

foto: Ana Paunković

Milan Lazić, otac Darka Lazića ispraćen je uz muziku. On je bio harmonikaš, pa su njegove kolege došle da ga uz zvuke harmonike i violine isprate na večni počinak.

U domu Darka Lazića u Brestaču od ranog jutra dolaze komšije, prijatelji, familja da izjave saučešće porodici.

Darkova kuma Andreana Čekić došla je sa verenikom Markom Miloševićem da izjavi saučešće, a na licu je nosila tamne naočare kako bi prikrila suze.

foto: Ana Paunković

I ekipa "Kurira" je na licu mesta. Ispred rodne kuće pevača stoji cveće, venci, krst, a u dvorištu šator gde se poslužuju ljudi. Neutešni pevač iako zavijen u crno, ispoštovao je našu ekipu i zahvalio se što smo došli.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Koliko je njegov otac cenjen i poštovan u Brestaču govori i to što svi imaju samo reči hvale za Milana koji je prošle nedelje preminuo nakon komplikacija koje su usledile zbog smanjenja želuca.

foto: Ana Paunković

Podsećamo, vest da je Darkovom ocu stanje kritično je pevača zatekla dok je bio u Švajcarskoj, te je prvim letom doputovao nazad u Srbiju kako bi bio uz oca.

On je i na svom Instagramu saopštio da mu je otac kritično, ali je do poslednjeg trenutka verovao da će iz ove borbe izaći kao pobednik.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/LJ.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja