Najnovije vesti

ZATEKLA SAM GA NA KREVETU, KAO DA JE KRENUO DA USTANE: Menadžerka Andrijana opisala trenutak kada je pronašla mrtvog Džeja TUGA
Foto: Aleksandar Panić, Damir Dervišagić

haos

ZATEKLA SAM GA NA KREVETU, KAO DA JE KRENUO DA USTANE: Menadžerka Andrijana opisala trenutak kada je pronašla mrtvog Džeja TUGA

Stars

Dugogodišnja saradnica i prijateljica pokojnog Džeja Ramadanovskog Andrijana Tomanić, koja je s njim živela, otkrila je kako su izgledali poslednji dani legendarnog pevača.

Andrijana Tomanić, Džej Ramadanovski
foto: Damir Dervišagić

Ona je opisala i trenutak kada ga je ugledala nakon smrti, kada se vratila iz prodavnice.

"Džej je uvek bio vrtiguz. Voleo je kafiće i izlaske, njega je ova korona udavila. Pola Dorćola i mnogo njegovih bliskih prijatelja bilo je zaraženo virusom. Ćerka Ana i Marija su ga opominjale da čuva zdravlje jer je operisao srce, pa je tek tada počeo da pazi. Posle nije nigde izlazio" priča Andrijana, te kaže da je primetila da se pevač tri-četiri dana pred smrt ponašao čudno, ali ništa nije ukazivalo na to da se sprema najgore:

"Kad se prisetim kako je Džej proveo poslednje dane života, sve mi ukazuje na to kao da se od svega opraštao. Nije više imao onu prepoznatljivu energiju. Obično kad leži ili sedi, ide neka muzika. On za to vreme hvata melodije, zviždi. Nekako je bio tih. Mnogo je kašljao, pa sam mu donela matični mleč. Pitala sam ga da slučajno nije negde zakačio koronu, ali mi je rekao: "Ma nisam! Možda sam se prehladio" priča Andrijana i dodaje:

"Nije čak ni pio. Možda jedan ili dva viskija. Kada mu je došla spremačica, kazao joj je da ne usisava. Rekla mu je da mora da pospremi, pa je zbog toga otišao u sobu. Nije voleo zvuk usisivača. Otišla sam do prodavnice, a kada sam se vratila, zatekla sam ga na krevetu kako leži, ali kao da je krenuo da ustane. Noge mu na podu, na ivici kreveta, kao da sedi, a leži", govori Andrijana za "Scandal", a prenose mediji:

"Počnem da ga dozivam, on ništa. Nije se ukrutio, a nije bio ni hladan. Dozivala sam ga, ali nije bilo odgovora. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i počela da lupam na prva vrata u komšiluku. Kada su došli, reanimirali su ga, davali mu adrenalin, ali nisu uspeli. Srce mu je stalo."

Džej Ramadanovski, Andrijana Tomanić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Scandal/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...