DALILA DRAGOJEVIĆ ŠOKIRALA NOVOM OBJAVOM! Fanovi je ne prepoznaju, svi se pitaju šta je to uradila: A onda otkrila ISTINU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

iznenadila

DALILA DRAGOJEVIĆ ŠOKIRALA NOVOM OBJAVOM! Fanovi je ne prepoznaju, svi se pitaju šta je to uradila: A onda otkrila ISTINU! (FOTO)

Stars -

Bivša učesnica "Parova" i "Zadruge", Dalila Dragojević ne eksponira se često po izlasku iz rijalitija, ali je aktivna na društvenim mrežama.

Ona je sada na svom Instaramu objavila fotografiju kojom je sve iznenadila.

Naime, Dalila se uslikala u jednom salonu u Bijeljini, ali na fotki ne liči na sebe. Dugu smeđu kosu, zamenila je crnom, a malo onih, koji ne znaju da je o njoj reč, teško da bi prepoznalo da je u pitanju ona.

Međutim, ona je u opsi odmah naglasila da se nije ofarbala u crno, već da je reč o periki.

"Inače na glavi perika,nije moja kosa", poručila je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Dalila je svojevremeno ispričala svoju životnu priču i tada otkrila da je njen otac bio sklon piću, kocki i svemu onome što kafanski život nosio sa sobom. Međutim, jednog dana, kada je ona već bila u pubertetu, njen otac se preko noći promenio. Pozlilo mu je, povraćao je krv, iako je doktor rekao da nema zdravstvenih problema. Potom se okrenuo islamskoj veri. Počeo je da proučava Kuran i da živi u skladu sa pravilima koje vera nalaže.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track