RAT BIVŠE SNAJKE I SVEKRVE NE PRESTAJE! Nadežda nije ostala dužna Tominoj majki: Odgovaraćete, žrtvo porodice Biljić! (FOTO)
Foto: Instagram, Printscreen/Ami Dži šou

haos

RAT BIVŠE SNAJKE I SVEKRVE NE PRESTAJE! Nadežda nije ostala dužna Tominoj majki: Odgovaraćete, žrtvo porodice Biljić! (FOTO)

Stars -

Nakon što se Tomina majka oglasila i progovorila tvrdnjama bivše snaje da se nije obradovala unučetu Longu, kao i da je, kada joj je Nadeždina majka Slavica saopštila radosne vesti, prvo pitala da li je to dete njenog sina.

Nadežda Biljić, Jasmina Panić
foto: Screenshot, Instagram

Rat bivše snaje i svekrve ne prestaje, a tim povodom se oglasila i Nadežda Biljić na svom Instagram profilu:

"Ja sam ta koja nema mira od Nadežde. U emisiji ''Amidži šou'' je lagala, kao i do sada. Ponavlja moje reči, ja sam ta koja je ćutala i gutala dva meseca i trpela uvrede, a ne ona. Laž njena nema granice. Šalje preteće poruke i vređa, a ja njoj ne odgovaram! Ja razumem, nema ona preko koga biti u javnosti, pa hajde preko mene. Ona neka nastavi svoj rat sama sa sobom, jer ja nisam ratovala, već ona. Ja idem istinom i vodim se time!", poručila je Tomina majka za Pink.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Gospođo vi ste javna ličnost, ja se zakačila za vas treba mi medijski prostor. Jeste nas mirili i voleli ste me do poslednjeg dinara. Gospođo Jasmina neka vas brani "Tomin Fan" koja mi je klela nerođeno dete, a da znate da ste opet izbacivanjem privatne prepiske bez moje dozvole učinili krivično delo za koje ćete naravno odgovarati, a o tome ćete biti blagovremeno obavešteni, evo peti dan prođe od kako ste se čuli sa mojim ocem baš vidim pitali ste kako vam je unuk koji vam mnogo nedostaje, voljela sam vas kao majku, a zabili ste mi nož u srce zbog ku*vanja vašeg sina. Moja majka nikada o vašem sinu ružnu rec nije rekla a i te kako ima dobar alibi da ga dobro nagazi, mislite da znate sve? Loše vam prenose ptičice kao i vi vašem sinu info iz spoljnjeg sveta, baš mi vas je žao, žrtvo porodice Biljić", napisala je Nadežda.

Nadežda Biljić
foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track