NEMAM MIRA OD NADEŽDE, NJENA LAŽ NEMA GRANICE! Tomina majka obelodanila prepisku sa bivšom snajom: Ona hoće da ja PSIHIČKI SKRENEM
Foto: Printscreen/Instagram

haos

NEMAM MIRA OD NADEŽDE, NJENA LAŽ NEMA GRANICE! Tomina majka obelodanila prepisku sa bivšom snajom: Ona hoće da ja PSIHIČKI SKRENEM

Stars -

Pevačica i bivša učesnica ''Zadruge'' Nadežda Biljić gostovala je kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila mnogo detalja o vanbračnoj zajednici sa Tomom Panićem, ali i o odnosu sa njegovom majkom Jasminom. Tomina majka sada se oglasila i progovorila o svemu tome, kao i tvrdnjama bivše snaje da se nije obradovala unučetu Longu, kao i da je, kada joj je Nadeždina majka Slavica saopštila radosne vesti, prvo pitala da li je to dete njenog sina.

"Ja sam ta koja nema mira od Nadežde. U emisiji ''Amidži šou'' je lagala, kao i do sada. Ponavlja moje reči, ja sam ta koja je ćutala i gutala dva meseca i trpela uvrede, a ne ona. Laž njena nema granice. Šalje preteće poruke i vređa, a ja njoj ne odgovaram! Ja razumem, nema ona preko koga biti u javnosti, pa hajde preko mene. Ona neka nastavi svoj rat sama sa sobom, jer ja nisam ratovala, već ona. Ja idem istinom i vodim se time!", poručila je Tomina majka pa progovorila o Nadeždinim navodima da se u prvi mah nije obradovala vestima da će dobiti unuče, već je upitala pevačicinu majku da li je dete Tomino.

"Sram da ih bude, one hoće da ja psihički skrenem zbog njih. Ja sam se tada, kada sam saznala da je trudna, obradovala i bila uz nju. Čuvam poruke i tada kako sam pisala sa njom. Koliko sam samo puta, dok je Toma imao zabranu, prenosila šta kaže ona Tomi i Toma njoj! Ja sve imam dokaze da od mene nije dobila nijednu uvredu! Branim se istinom!", poručila je Jasmina i priložila prepisku sa Nadeždom, koja je nastala kada joj je prvi put poslala sliku ultrazvuka.

Toma Panić, Nadežda Biljić
foto: Printscreen, Printscreen/Ami Dži šou

"Evo ga unuče", napisala je Nadežda i stavila veliki broj smajlila i srca, a Tomina majka je odgovorila:

"Jeeees, je l' sve okej, koliko je...", odgovorila je Jasmina.

Nadežda Biljić, Jasmina Panić
foto: Screenshot, Instagram

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track