Najnovije vesti

ZA MOJE POTREBE DOVOLJNO JE 3.000 € MESEČNO! Miroslav Ilić otkrio koliko mu je potrebno para za lep život: Ja sam radio i ZARADIO!
Foto: Nemanja Nikolić

iskreno

ZA MOJE POTREBE DOVOLJNO JE 3.000 € MESEČNO! Miroslav Ilić otkrio koliko mu je potrebno para za lep život: Ja sam radio i ZARADIO!

Stars

Pevač Miroslav Ilić često za sebe govori da je teška, ali skromna osoba. Više puta je javno isticao da ga ne zanima druženje sa estradom koja se konstantno hvali “avionima i kamionima”, te da sa javne scene ima samo nekoliko pravih prijatelja koje može izbrojati na prstima jedne ruke.

Miroslav Ilić
foto: Damir Dervišagić

Miroslav Ilić, još i poznat kao slavuj od Mrčajevaca, svoj je novac zaradio isključivo na osnovu svog glasa i dugogodišnje karijere, a sada otkriva koliko mu je mesečno potrebno novca za pristojan život.

“Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje. Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život”, iskren je pevač.

Miroslav Ilić
foto: Printscreen Kurir TV

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Nova.rs/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja